شنبه صبح نوبت شورایعالی داشتمnavid گفت:تا اینجا که ما جمعه هفته پیش در خدمتامیر خان بودم خبری از معافی نبود.
امیر خان با ما هم.
Dr_Ghaffari گفت:چون گفتی دنبال بند پ هستی خدمتت عرض می کنم . آیا واقعا می خواهی در نیروی زمینی ارتش بروی و در سواره نظام باشی ؟ سواره نظام معنی واقعی خودش را از دست داده است . بیشتر دلخوش کنک هست . اما اگر می خواهید محل خدمتتان می شود باشگاه " اقدسیه " در تهران . خدمت آسانی هم نخواهید داشت ، چون خدمت در تهران با توجه به اینکه ارتش خوابگاه نمی دهد و اجاره نشینی و ... خیلی دردسر های جانبی خواهی داشت . ضمنا باید مدرکی دال بر توانایی به خصوصی در زمینه اسب داشته باشی هر چه بلدی باش کاغذ بازی اهمیت دارد و مدرک سازی !
من پیشنهاد می کنم در همان اهواز خدمت کنید و عصر ها با آرامش در کنار خانواده باشید مگر آنکه اهواز سواره نظام داشته باشد که من اطلاعی در این زمینه ندارم . اما برای تهران شاید من بتوانم کاری کنم .
برات متاسفم. دوران خوبی رو از دست دادی.;D ;D ;D ;D :-*مونامور گفت:من معاف هستم چون تک پسرم. ;D ;D ;D ;D :-*
baradar گفت:برات متاسفم. دوران خوبی رو از دست دادی.;D ;D ;D ;D :-*
فتانه گفت:خدمت همه عرض کنم تا اونجایی جارچیان و راویان گفته اند امیر حسین معاف شده .
حالا سحرناز هم به شیرینیش میرسه ;D ;D
امیر حسین خان دیگه شیرینی افتادی ;D ;D ;D