امید زمانی
Active member
فرض کنید اسب ندارید و می خواهید وارد این حرفه شوید البته به عنوان یک تولید کننده ! به نظرتون کدام نژاد صرفه اقتصادی بیشتری دارد ؟ با توجه به هزینه اولیه و...
علت این افزایش قیمت چیست بنظر شما؟کنستانتین گفت:که احتمالا در چند سال آینده خاص ایرانی نخواهیم داشت.الان پایه قیمت روی یک مادیان عرب که ننه بابا دار باشه روی 18 به بالاس!
کنستانتین گفت:عرب!
چه خالص ایرانی و چه وارداتی .
که احتمالا در چند سال آینده خاص ایرانی نخواهیم داشت.الان پایه قیمت روی یک مادیان عرب که ننه بابا دار باشه روی 18 به بالاس!
خوب کره این مادیان بعد از 20 ماه با یک سیلمی درجه یک چقدر ارزش داره؟
پس توجیه در نگهداری اسب عربه
در جوانی مسابقات کورس
بعد از کورس استقامت
بعد هم کره گیری و سن سال هم در نریان های خوب زیاد مطرح نیست در قیمت و هزینه کشش.
منتها باید بدونیم که هرچقدر پول بدیم آش میخوریم .
به نظر من بدلیل عدم تثبیت بازار که بسیار تحت تاثیر شایعه ونیاز های کاذب است(مثل,حل شدن مشکل قرنطینه یا بالعکس ویا تایید یا ردنژادهای ایرانی در مراکز بین المللی و...)تولید به تنهایی توجیه تضمینی ندارد,مگر اینکه مشکل بازار فروش در زمینه فعالیتتون نداشته باشید.امید زمانی گفت:یعنی همه با عرب موافقند؟
مایه مادیونو در نظر میگیریم:oliveira گفت:معمولا" فاکتور قیمت رو میزان عرضه وتقاضا تایین میکنه.
شما برای این پیش بینی قیمت چقدربازار دارید(چه تعداد مادیون عرب رو بااین قیمت قادرید در این بازار به فروش برسانید)؟!
اگر جواب تعداد محدود است ؟ پس در واقع این قیمت آس فروشی یک مادیان عرب است؟
فقط صرفه اقتصادی مد نظر است جدای از عشق و علاقه به نژاد خاص !vatan گفت:البته من با تولید عرب موافقم ولی خالص ایرانی اون هم توی صلیقه خودم نه صلیقهwaho .
دقیقا این حرف درسته اگه اصفهان نباشه اسب کرد به سرعت از بین خواهد رفت.vatan گفت:اگه منظور توجیه اقتصادی در اصفهان باشه که فقط و فقط کرد این هم از نوع پرخونش !!!
فقط اصفهانی ها هستند مخصوصا شهر ما خمینی شهر که حاضرند برای اسب پرخون بی داغ و با داغ پول بدند این هم از نوع درشتش!!!