architect گفت:به عنوان یک سوارکار چه کمبودها و ضعف هایی در طراحی و ساخت باشگاههای سوارکاری که تابحال رفتید احساس کردید؟ به نظر شما مهم ترین چیزهایی که باید در این رابطه در نظر گرفته بشه چیه؟
آفرينparisa گفت:آفا احسان گفتند کمبود ها را بگید من هم بر اساس استاندارد های جهانی گفتم نه بیشتر تازشم فکر نکنم توقع کمی باشه تا همه چیز را در حد استاندارد بخوام زیاد هست به خصوص برای کشوری که صادر کننده اسب هست واین همه ثروت داره و این همه استعداد باور کن نیست
باشگاه ما حتی زمین خوب هم نداره چه خواسته مانع خوب الان همین باعث شده که دوستام که این همه استعداد دارن در جا بزنن ما حتی اسب های کمی هم داریم پس همیشه همشون خسته هستن به جرٍئت می تونم بگم که اسبای کلاسی الان بیش از یک سال هست که میط خارج از باشکاه را ندیدن این بیچاره ها نه برنامه غذایی مرتب دارن نه برنامه درمانی مرتب دهنه های اسب ها یا ازشون خیلی بزرگه یا به نوعی اندازشون نیست بماند که محیط اصطبلشون همیشه مثل یک گورستان فدیمی ساکت هست و همه اسب ها چه شخصی چه کلاسی یک تیک دارن
این چیزایی اکه من تو ی فسمت فبل لیست کردم حدافل یک باشگاه است این تجهیزات را که گفتم فدیمی ترین باشکاه ها باید داشته باشن حالا فکرشو بگن جدیداش چی هست
حالا شما نیاز ها را با کمبد ها مفایسه کن ببین ما چفدر عفبیم به جای گله از زیاد خواهی که حق است بهتر نیست ما این عفب موندگی را جبران کنیم من فکر نکنم این چیرایی را که گفتم کم بود اما می دونم کسایی از این خواسته ها بخندن اما خودتون کلاهتون را فاضی کنید
ما که اسب از کشورمون صادر میشه کجاییم و کشورای دیگه که سواری را تا حدودی از ما یاد گرفتن
سـَــنـــا گفت:آفرين
كاملا پريساجون درست ميگه
بدتر از همه اينه كه مانژ رو آبپاشي نميكنن
هروقت تمرين من تموم ميشه تو آينه كه خودم رو ميبينم مژه هام از خاك سفيد شده !!!!
خوب خودت جواب خودتو دادي كهناشناس گفت:خوب اینجا مقصر خودتون هستید .شما برای اینکه سواری لذت بخشی داشته باشید باید برید باشگاهی که از نظر مانژ و اب بپاشی مجهز باشه . البته داخل یه باشگاه میری از نظر ساختو سازو مانژ و اب پاشی و همه چیز خوبه اما مربی درستی نداره یا محیط اونجا خوب نیست .یا میرید یه باشگاهی که مربی و محیط خوبی داره اما امکانات کمه /
واقعا باید چه کار کرد .
سـَــنـــا گفت:خوب خودت جواب خودتو دادي كه
مربي خوب=امكانات بد
امكانات خوب=مربي بد
امكانات خوب + مربي خوب = ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سـَــنـــا گفت:محسن هم بگي نگي دوره
بهارستان هم كه خيلي دوره نميشه واسه اين همه تمرين روانه ي جاده شد!!
اما آره محسن تكميله تقريبا
تنها خوبي علوم پزشكي وسط شهر بودنشه
مربي ها؟؟؟ناشناس گفت:البته مربی های بدی هم نداره ???
سـَــنـــا گفت:مربي ها؟؟؟
مگه يه مربي بيشتر داره؟!!
رخش خزان گفت:ناشناس جان همه نظرات دوستان درسته . خوب یک همچین مکانی پول زیادی میخواد که خرجش کنی و یه آدم پولدار که دنبال سود نباشه . خودتون هم بهتر میدونیین که باشگاهها سودی نداره ضرر هم داره یعنی باید از جیب خودت هم بزاری .
خوب حالا اومیدیم و ما یک باشگاه کامل و خوب زدیم وقتی میبینیم که شاگرد نداره خوب به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟ (شما خودت تو باشگاه کار میکنی و به عینه داری میبینی به جز گرفتاری و درد سر چیز دیگه ایی هم داره ؟ ولی این عشقه که میزاره ادامه بدی )
من میخوام این رو بگم هنوز که هنوزه این ورزش تو مردم جا نیافتاده . من خودم پدر و مادرم هر روز بهم میگن این اسبت رو بفروش نمیخوای خودت رو گرفتار کردی . میدونید درد ما اینه ما باید این فرهنگ رو جا بندازیم . چطوری ؟؟؟ این رو دیگه خودتون بگید ...