طلاقوش فره تپه (دلدل * رویا) ن

srafil

Member
چند سالشه کرهاشو معرفی کنید و مقام هیایی که اورده و البته پدر و مادر.ممنون

koulak

Member
طلا قوش = (دلدل * رویا ) متولد 1375 - تولید خانم فیروز......پر امتیاز ترین سیلمی ترکمن خالص موجود ...
کره خیلی داره.... اما معروف ترین اونها یلقوش و سرخوش هستند که در حال حاضر خودشون سیلمی هستند.....
در قدیم هم یک کره خیلی خوب داشت که عالی میدوید...

behrouz

Member
یلقوش کره طلاقوش و خود طلاقوش در گنبد. شهر کلاله روستای صوفیا هستن من از نزدیک دیدمشون باکس هاشونم کنار همه واقعا اسب های خوبین..یکی از کره های معروف اون اوراله (طلاقوش*آق جرن) که الان کرجه ومالکش هم اقای مهدی فرخی هستش ومقام های متعددی توی رده های d,d1,c1به دست اورده از یک نفر تعریفشو شنیدم که توی میدون نفس هم اسب های خارجی رو بریده..

امید زمانی

Active member
طلاقوش کره هاش تو کورس بد نبودند خودش رو هم تا جایی که یادمه بد نبود اما پر افتخار ترین رو بعید می دونم
از نظر ریتینگ سیلمی های کورسی که فکر می کنم 6 ام یا 7 امه
بعد از گل آهو و سمند و اربنت 2 و بچه آهو و ...

koulak

Member
آقای زمانی.... ریتینگ برای اسبی مطرح می شود که توی کورس رسمی دویده باشد....
1) از بین اسب هایی که نام بردید 1 دونش که اصلا خالص نیست
2) 1 راس هم که اصلا ندویده
3) 1 راس آن هم که آماری از دویدنش در دست نیست
4) 1 راس هم که با وجود خوب دویدنش توی کورس رسمی ندویده....
پس شما هیچ کدام از این 4 راس اسب رو با طلا قوش نمی تونی مقایسه کنید از لحاظ ریتینگ.....
اما طلا قوش از فصل پائیزه 1377 کورس رسمی خودشو شروع کرد وتا سال 1385 دوید.

حالا بر فرض محال که هر 4 راس اسبی که شما گفتید، حائز شرایط ریتینگ باشند
از لحاظ کره های هر کدام... صرفا تعداد گرفتن جایزه ملاک نیست.... باید اول کره های خالص رو جدا کرد ( دویدن روی ناخالصی خونی از طرف مادر رو نمی شه به حساب قدرت نژادی پدر دونست) آنگاه سپس تعداد جوایز رو بر تعداد کره ها تقسیم کرد..... این میشه ریتینگ کره های هر سیلمی...... ممکن کره های یک سیلمی جمعا 50 بار جایزه گرفته باشند و کره های سیلمی دیگری 30 بار.... این دلیل ریت بهتر سیلمی اول نسبت به سیلمی دوم نیست ....چون شاید 50 جایزه کره های سیلمی اولی توسط 100 کره در 300 استارت استارت کسب شده باشد. اما 30 جایزه کسب شده سیلمی دوم توسط 10 کره در 50 استارت( یا در بهترین شرایط حتی 1 کره در 30 استارت!!!!!)...

که اگه همه اینهارو در نظر بگیرید متوجه خواهید شد از لحاظ ریتینگ ، طلا قوش به نسبت دویدن خودش و کره های خالصش پر امتیاز ترین سیلمی حال حاضر ترکمن صحرا می باشد.

امید زمانی

Active member
این بحث ریتینگ بحث میانگینه و هر چه قدر کره های بیشتری دویده باشند خوب طبیعتا خطا کمتره این اسبهایی هم که نام بردم مقایسه سیلمی ها بود از دویدن خودشون حرفی نزدم صرفا آماری که معاونت فنی منتشر میکنه و فکر می کنم تنها آمار قابل استناد همین هستش این جدا سازی خالص ها هم وقتی شجره درستی در دست نیست همچین کاری غیر ممکنه مگر برای اسبهایی که خون تروبرد بالا از مادر دارند . در مورد این تعداد استارت هم لازم می دونم این رو اضافه کنم که این آمار میانگین امتیاز استارت های کره های این سیلمی ها رو نشون میده نه مجموع امتیازشون رو .
راستش من خودم دویدن طلاقوش رو ندیدم . اما دویدن کره هاش رو با آمار تحلیل می کنیم . الان فرمت سایت معاونت فنی عوض شده اما قبلا که مشخص بود یادم نیست طلاقوش 7 ام بود یا 8 ام .
در ضمن این بحث دویدن خود سیلمی و کره هاش دو بحث کاملا مجزاست ممکنه یه اسبی خیلی خوب بدوه ولی کره های خوب نده یا بالعکس که حالت دوم احتمالش کمتره

koulak

Member
تو بحث ریتینگ 2 بحث عمده وجود داره :
1) بحث اصلی عملکرد خود سیلمی هاست
2)بحث ریتینگ کره ها ، که بواسطه تاثیر خون مادر در عملکرد موفق یا نا موفق اونها در مرحله بعد هستش....

در بحث اصلی که به دلایلی که گفتم 3 تا سیلمی دیگر (غیر از طلاقوش) اصلا ریتینگ براشون مطرح نمیشه...
در بحث کره ها هم اگر فقط کره های خالص اونها رو در نظر بگیرید...و جمع جوایز تمام کره های خالص رو بر تعداد اونها تقسیم کنید...متوجه خواهید شد هر کدام از کره های خالص طلاقوش نسبت به هر کدام از کره های خالص سیلمی های دیگر جایزه بیشتری گرفته اند...

در رابطه با آمار معاونت فنی... اعتقاد من این هست که فقط در زمینه اسبهای تروبرد اونهم با استناد به مدارک موجود، قابل استناد هست و تنها در مورد اسبهای خودشون!!!!!

امید زمانی

Active member
چه کسی می تونه بگه که کره های خالص طلاقوش بهتر دویدند؟ ملاک تشخیص خلوص شما چیست؟؟به جز 2 3 تا کره که سرخوش یکی از اونهاست من کره شاخصی ازش تو کورس ندیدم مگر چند تا که از مادر خون تروبرد بالا داشتند مثل دلشاد و...
در مورد دویدن خود سیلمی هم اگر ممکنه آمار کورس طلاقوش رو واسمون بگذارید .
من به هیچ وجه نمی خوام سیلمی طلاقوش رو رد کنم فقط می خوام حرفی که زده میشه مستند و با مدرک و دلیل باشه .
پر امتیاز ترین سیلمی ترکمن خالص موجود ...جمله احساسی نمی تونه باشه حتما دلیل پشتش هست!

koulak

Member
آفرین ..... این جمله احساسی نیست و مطمئن باشید که دلیل پشتش هست!!!!! ملاک تشخیص خلوص از نظر من در کنار آزمایش dna ، شجره نامه هاشونه که بعضا تا چندین نسل قیل رو ازشون میدونم.... شما ازش کره خاصی ندیدید غیر از سرخوش ... خوب این طبیعی هست چون احتمالا قبل از اون تو دنیای اسب هنوز نیومده بودید....و الا یلقوش، بارگتر، باسط ، .... رو هم تو کورس میدیدید....
دلیل و مدرک من آماری هست که از کورس هاش دارم .... والا طلا قوش مال من نبوده و نیست که بخواهم واسش تبلیغ کنم با این جمله!!!!

امید زمانی

Active member
5 تا کره ازش طلاقوش نام ببرید خالص که گروه 1 اومده باشن . طلاقوش اسب خوبیه . اما بحث کورس بحث آماره . و مسلما شما حداقل 2 برابر بنده سن دارید !و ما از اطلاعاتتون استفاده می کنیم.بسیار علاقه مندم که آمار خود طلاقوش و کره هاش رو با ذکر تعداد استارت و امتیاز کسب شده بهمون بگید . ببینیم پشت این جمله پر امتیاز ترین سیلمی ترکمن خالص موجود ... چه اطلاعاتی نهفته هست .

koulak

Member
شما به 3 تا کره که بالا ذکر کردم اگه سرخوش و خود طلا قوش رو اضافه کنید میشن 5 تا..... امانمی دونم شما چرا تا اسم طلا قوش می آد جبهه میگیرید...
اصلا شما بفرمائید نظرتون رو راجع به بهترین سیلمی ترکمن حال حاضر.... نکنه سمند هست نظرتون؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟

امید زمانی

Active member
بنده هیچ جبهه ای ندارم . و برای جناب دکتر قیادی احترام خاصی قائلم .اما وقتی شما میای میگی پر امتیازترین سیلمی حال حاضر ترکمن !! بالاخره باید یه آمار خاص ورزشی داشته باشید .
بنده نظری در مورد بهترین سیلمی ترکمن ندارم چون به نظرم اصلا این جمله منطقی نیست وقتی اطلاعات دقیقی از نتاج و امتیازات کسب شده در ورزش در دست نیست .من هیچگاه نگفته ام سمند بهترین سیلمی ترکمنه . اما خوب بالاترین آمار کشش رو بین سیلمی ها داشته و از همه مهمتر میانگین امتیازات کره هاش تو کورس از همه سیلمی ها بالاتره . ولی خوب من خودم یموت دوست دارم و هیچکدام از مادیانهای خودم رو با آخال پر نکردم .
سیلمی محبوب بنده هم سمند نیست سیلمی دیگه ایه!

koulak

Member
آقای زمانی....مطمئن باشید که وقتی میگم پر امتیاز ترین سیلمی ترکمن آمار و آطلا عات خاص ورزشی ازش دارم... شما اینجا حداقل از همه بهتر دست اومده که اگه مطلبی رو عنوان کنم رو دلیل و مدرکه
در رابطه با تعداد کشش با سمند هم 2 مطلب رو عنوان کنم
1) در رابطه با تعداد کره های سمند که میگید بیشتر هست....تعداد کره های بیشتر دلیل بهتر بودن نیست تا این حد که خیلی ها به خاطر رنگ سمند ، از مشکل اانحراف دستش چشم پوشی می کنند...
2) امتیازات بیشتر کره های سمند تو کورس رو نمیشه فقط به حساب سمند گذاشت....روی مادیون های دو خونی که با سمند کشیده شدن هم باید حساب ویژه باز کرد....
3) کاری به بقیه کره های طلاقوش ندارم... اما لا اقل 1 دونه سرخوش ازش اومد میدون..... از سمند همچین کره خالصی اومده میدون تاحالا؟؟؟

امید زمانی

Active member
از سمند حیدر بابا اومد میدون ! 2 بار شو قهرمانی کشور هم قهرمان قهرمانان شد .اگه لازمه کره های دیگه سمند رو هم که خالص بودند و تو کورس خوب بودن رو معرفی کنم؟کلی کره هم داره تو پرش که عالین باز هم تکرار میکنم اصلا قصد قیاس سمند با سیلمی های دیگه رو ندارم . اگه موضوع قیاس سیلمی های ترکمنه اون موقع بحث فرق میکنه . اما بنده با آماری که شما دادید از 3 4 تا کره طلاقوش بهترین سیلمی کورسی ایران نمی دونمش .و اگر بحث آمار باشه کره های سمند با 200 300 استارت فکر میکنم آمار درست تری رو نشون بدن در قیاس با 3 4 تا کره خاص از یه سیلمی و یه نکته دیگه رو هم باید اشاره کنم من گل آهو رو بهترین سیملی ترکمن 20 سال گذشته ایران میدونم اما اگر به آمار کره های کورسیش نگاه کنیم 50 %شون از مادر دوخون هستند .
ما 6 تا سیلمی ترکمن داریم که من 2 تاشون رو به سمند ترجیح میدم اما ! تولید کننده ها به نظرم در آمد تولید از سمند رو درک کردند . من کره از سمند 40 میلیون هم دیدم معامله شده و سمند هم بسته به مادر کره ها کیفیت تولید متفاوت داشته . من خودم هیچوقت مادیان آخالم رو با سمند نمی کشم .اما یموت قوی داشته باشم ممکنه به سمند بکشم . چون از نظر من سمند گردن و قد و رنگ رو خیلی خوب به کره ها میده . بقیه سیلمی هایمان هم ویژگی های خاص خودشون رو دارند

koulak

Member
1) من که کورس جفتشون رو دیدم .... نه رقیباشون در یک سطح بودن.... نه دویدنشون...نه زمانهاشون.....
2)شما از این موضوع غافل هستید که اکثر عمر طلا قوش تو جرگلان سپری شده و کره هاش بیشتر تو کورسهای اونجا درخشیدند تا کورسهای ترکمن صحرا...اما این چند تای اینوری هم ترکوندند...
3) خیلی جالبه شما با سن 24 سال راجع به سیلمی های 20 سال گذشته به این شکل می تونید قضاوت داشته باشید... و از اون جالب تر اینکه سیلمی که از همه برتر شمردید تو این 20 سال رو حتی ندیدید....
4) چطور 50 % کره های دوخون گل آهو رو بر می شمرید اما 200 300 تا استارت کره های سمند که 75% مربوط به کره های دوخونش هست هیچی نمی گید؟؟؟؟؟؟

امید زمانی

Active member
بنده گل آهو رو از نزدیک دیدم .
سیلمی های 20 سال گذشته ایران رو هم کره از همشون دیدم .
این عدد 75% هم در نوع خودش جالب بود . امیدوارم اطلاعاتی که در مورد اسبهای دوخون و تروبرد هم در سایت قرار میدید مثل آمار و اطلاعات اسبهای ترکمنتون نباشه .
کورسهای جرگلان احتمالا نوه های بنهور و بتمن و... که پدرشون طلاقوشه منظورتونه.
وقتی بحث از کورس و ریتینگ میشه با ارقام و آمار باید صحبت کرد به نظرم و تنها آمار موجود از کورس ترکمن ایران آمار معاونت فنی است بقیه اش اسم 3 4 تا اسب که اونها هم خودشون زیر علامت سوال اند!!!

بالا