جناب پاریزی منش زیاد دیدمش یه روزی از منطقه ای که میگه اسبای ما دره شوری خالصن! تاج اومد بیرون که عرب خالص بود
تا حساب کتاب و شجره نباشه هرکی ساز خودشُ میزنه کسی نمیتونه ادعا کنه حرف من وحی منزله و فقط اسبایی که من میگم و دوستشون دارم دره شورن.
دره شور 160 سانتی هم والا نوبرشه!
اقای شکاری خداراشکر که دیگه مثل قدیم نیست که مردم نا اگاه باشن و اطلاع رسانی نباشه
الان همه هوشیار تر و با اطلاعتر شدن
بطور مثال بیست سال پیش یه اسب میاوردن میگفتن درهشوره همه هم میگفتن درهشوره اصلآ نمیدونستن عرب چیه کرد چیه
از زمانی که من یادمه رفسنجان میگفتن اسبای ما درهشورین تا چند سال اخیر که نظرشون برگشت گفتن کرد هستند و هم افتادن دنبال کرد ایا به نظر شما اسبهاشن کردن؟؟؟
مگه تاج از سروروش عربی نمیبارید اما میگفتن درهشوره
خلاصه من این همه اسب دیدم و مقاله خواندم و از بزرگها شنیدم تیپ واقعی درهشور دیگه وجود نداره اما گوشه هایی ازش در اصطبل امان الله خان و سمیرم پیش مسکوبه
مثل سالار1 و سالار2 و کرهای سالار ومادیان خود امان الله خان کارون
به نظر شما زیاد خان درهشوری بهتر میشناخته اسبان درهشور را یا ما چرا نیامدن از اینجا اسبها را ببرن برای اصلاح نژاد و از تو عشایر اطراف فارس پیداشون کرده برده پس یه چیزی اون طرفا بوده
و در اخر خدمت شما عرض کنم که اگه اسبان سمیرم تیپ درهشوری باشن به نظر شما اسبای منطقه ما با اونها فاصله ندارن؟؟؟