s.parizimanesh
Active member
به نظر من چون اون قدیمی تر زیاد کسی تو کار اسب نبوده و از نژاد چیزی نمیدونسته و از محسنات اسب درهشوری زیاد شنیده بودن گفتن اسبهای منطقه رفسنجان درهشورند و بعنوان درهشور معرفی شده سندش هم اینه که تمامی اسبان رفسنجان را اقای محمدرضا تو همین سایت بعنوان درهشوری معرفی کرده در حالی که الان خیلی از مالکان همین اسبها ادعا دارن که اسباشان کردننگارش من مردانه هست؟؟ ممنون نظر لطف شماست!! با اسم مستعار نیومدم اسم خودم هست
منظور من هم این بود که چون اختلاط زیاد داشتیم تو این نژاد نگیم درهشوری خالص نداریم....داریم
ارزش اسب به نزادش نیست اصلا هر موجودی روی زمین با ارزش و دوست داشتنی هست
این که روی خالص بودن نژاد و حفظ اون حساس میشیم فقط به خاطر حفظ اون هست که به قول آقای اصرافیل صرف تولید اسب های دم گیر و خاص پی در پی با بقیه قاطی نشن و بعد از چند نسل نژاد خالصش از بین بره
نه اینکه مثلا دره شوری با ارزش تره کرد درهشوری هست !!!!
تولیداتی مثل عقرب هم بسیار خوب بوده و شاید تو اون منطقه به خاطر سلیقه یا نیاز مردمش لازم هم بوده اما باید به عنوان دره شوری معرفی نشه تا نسل های بعدی ما اشتباه این نژاد رو نشناسن!!!
الان به طور مثال 1 کاربر جدید بیاد از طریق سایت بخواد دره شوری رو بشناسه با این اسبای قاطی که معرفی شده میتونه به نظر شما بفهمه مشخصه های این نژاد چی هست؟؟؟؟
اما اگه ما خالصترین درهشوریها را سالار و شکار و....بدونیم که من خالصترازاینها ندیدم اسبهای رفسنجان با اونها خیلی فاصله دارند
البته این نظر منه