معين ايران نژاد پاريزي
Member
خوب کرد و ترکمن رو نباید فراموش کرد♘ امیرحسین ♞ گفت:بهترین اسبهای کدام نزاد؟
خوب کرد و ترکمن رو نباید فراموش کرد♘ امیرحسین ♞ گفت:بهترین اسبهای کدام نزاد؟
البته فراموش کردم .moien گفت:خوب کرد و ترکمن رو نباید فراموش کرد
کرد + دره شوری + ترکمن♘ امیرحسین ♞ گفت:بهترین اسبهای کدام نزاد؟
عرب خالص ایرانی رو فراموش کردید ؟امید زمانی گفت:کرد + دره شوری + ترکمن
نه . عرب ما در حد رقابت نیست .moien گفت:عرب خالص ایرانی رو فراموش کردید ؟
امید خان رقبت را فقط توی زیبایی نبینامید زمانی گفت:نه . عرب ما در حد رقابت نیست .
نه محمد رضا خان . زیبایی جدا استقامت جدا کورس جدا . چند تا اسب خوب خالص ایرانی استقامتی داریم ؟ که کار تخصصی استقامت روشون شده ؟ همین بغل تو امارات بهترین های استقامت و کورس و زیبایی هست که ما در مقابل هیچکدوم حرفی واسه گفتن نداریم .مـــحــمــد رضــــا گفت:امید خان رقبت را فقط توی زیبایی نبین
آیتم های دیگری هم برای رقابت هستند که خون خالص ایران توی اونها حرف اول را میزنه خصوصا" استقامت
امید عزیز دزسته که ما الان اسبی که کار تخصصی انجام بده نداریم،ولی فراموش نباید بکنیم که اسبای خالص ما تواناییش رو دارن حالا اگه مطرح نیستن تقصیر اسبا نیستامید زمانی گفت:نه محمد رضا خان . زیبایی جدا استقامت جدا کورس جدا . چند تا اسب خوب خالص ایرانی استقامتی داریم ؟ که کار تخصصی استقامت روشون شده ؟ همین بغل تو امارات بهترین های استقامت و کورس و زیبایی هست که ما در مقابل هیچکدوم حرفی واسه گفتن نداریم .
جناب دکتر چه راه کاری شما مد نظرتونه ؟APADANA گفت:ما باید همه تلاشمون رو بکنیم تا این استعداد های بالقوه به استعداد های با الفعل تبدیل شوند ، البته با راه کار های صحیح و اصولی.
عقاب مهربان مرده ، قضیه ی عقاب مهربان مربوط به خیلی سال پیشهShabdiz گفت:این اسبه مرده؟ چون نه عکسی میزارید و نه هیچ چیز دیگه و شما میگید کره ی این اسب خیلی پیره پس خودش احتمالا باید مرده باشه . ;D
خودشهDADAR گفت:منظورتون همون عقاب تولیدی آقای عربی کرمانشاه هست؟
اگر همون باشه و لطف کنید رنگش رو بگید فکر میکنم من ازش عکس داشته باشم
من یه عکسی از عقاب مهربان که سوارش اقای عربی است دارم البته در سفری که به کرمانشاه خواهم داشت از اقای عربی خواهش می کنم عکسهای بیشتری در اختیار من قرار دهند.البته از ایشان شنیدم در حال راه اندازی یک سایت ازمرکزشان هستند.
مشاهده پیوست 41328