♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
بنظر اعضا علت وجودی این سایت و زحماتی که براش کشیده میشه بیرون یا روی وب چیست؟
چرا این ها تاحدودی شده ولی به این سئوال من جواب بده چه سطحی(طبقه) از ایران از اینترنت استفاده میکنن.آیا هیچ کدوم ازاینها مایلندنعل بندبشن. آیااین سایتت به غیرازعلا قه مندتونسته تویه سطح بالاتر(در باشگاهها) هم نفوذکنه.آیا برای اونها هم خوراکی تهیه دیدی؟آیا زمانی بوده که بنظر شما سایت به سطوح بالاتری از کارایی رسیده باشه؟
آره بوده زمانهایی که همه دوست داشتن توموضوعی شرکت کنن ونظر بدن ومشارکت کنن.
این روشها مثل همین تاپیک که من اسمش رو طوفان ذهنی(brain storm )می ذارم یکی از روش های تخلیه وبه مشارکت گرفتنه البته به شرطی که بتونی هدایتش کنی وبدونی چیکارمیکنی.
ولی هنوز تجربه فعالیت گسترده بیرونی رو تجربه نکردی تاتفاوتش رو بهتر ببینی.
البته این موضوعی که شما میگی ازفعالیت وکار با اسب دور میکنه وبه سمت فانتزی کردن پیش رفته بنظر من علتش ایسنت که بیشتر مضووعات روی تولید رفته. وگرنه از اول سمت ورزش بود برعکس میشد.
نه اشتباه تعریفش نکن اتفاقا" بخش بسیارضروریه ولی اگه اسب روموجودی باربی وسر باکس معرفی کنه وجوهر اسب رو زیبایی ببینه در نهایت به دلالی منتهی میشه واز درون می پوسونه.مثل همونی که در شهرهایی سراغ داری.
و موضوعی که قبلتر گفتید "اجازه ورود " فکر نمیکنید که با دادن اطلاعات و هزینه ها و دردسرها کمتر شده باشه؟
چون اکثر مربیها ترجیح میدن جمع کوچکشون برقرار بمونه و به بیرون درز نکنه و شاگردانشونو داشته باشن. و بیزینیس خودشون رو.به نظر مربيان و اطرافيان من خيلي بيارزشه و بحث هايي كه تو جمع ما مطرح ميشه براي سايت بي اهميته.
سايت انجمن اسب يه وبسايت خاص با اهداف خاص به نظر ميآد كه اون اهداف واقعي هيچوقت بيپرده بيان نميشه.
من كه از نقطه صفر شروع كردم و مبتديام هيچ كار خاصي واسه انجام دادن تو سايت ندارم.نه هيچ (با اغراق) موضوعي منو جذب ميكنه نه جواب سوالامو درست و حسابي ميگيرم.بحث ها بيشتر يه چيزاييه كه به نظر مربيان و اطرافيان من خيلي بيارزشه و بحث هايي كه تو جمع ما مطرح ميشه براي سايت بي اهميته.
انتقاد خوبه رضا جان اما بی انصافی گناه!