ایشان از سینه چاکان اسب عرب خالص ایرانی هستند و شیوه ی تبلیغاتی خاص خودشان را دارند که با پشتکار عجیبی در میادین اسب عرب فریاد میزند و تشکیل شده است از مقادیر فراوانی فحش و ناسزا به یابوهای وارداتی و مالکین محترمشون و کلی به به و چه چه و سلام و صلوات بر راس الفخر اصیلان خوزستان ایران! "حداد" (ارواحنا فداه) و اجدادش ( که ای کاش از این صد ها اسم و شجره و تیره که درست و غلط به خاطر سپرده اند، یکی را دیده بودند)
و از آنجا که مادیانی که قرار است بزودی "حداد ثانی" از بطنش بیرون بیاید، از بد حادثه اندکی خون وارداتی دارد، همیشه یک نسخه از فرمول خالص سازی اسب دارای خون وارداتی را که در جشنواره زیبایی اصفهان کشف شد به عنوان سند همراه دارند.
البته خدمتشون عرض کردم که :
گر تو قرآن بدین نمط خوانی........... ببری رونق مسلمانی
اما :
با سيه دل چه سود گفتن وعظ .........نرود ميخ آهنين در سنگ
کلا پدیده ی جالبی هستند!
ظاهرا شما در سفسطه دست کمی از مریدتان ندارید........... از کی تا حالا تشریح و افشای فعالیت های مشتی تازه به دوران رسیده شده فحش و ناسزا که ما خبر نداریم!!!؟؟؟؟ هر کس در هر زمینه ای به نژاد خاصی با تیپ خاصی علاقه مند است مثلا یکی دوبرمن دوست داره یکی گریت دین این از نظر شما اشکالی داره که من همدانی دوست دارم نه انسیاتور!!!؟؟؟ ظاهرا اطلاعات ژنتیک شما کم است که به خود اجازه توهین به علم می دهید!!!!! پسر خوب این فرمول ژنتیک داره در دانشگاههای جهان تدریس میشه فقط ادم های متعصب ردش می کنن . از نظر عقلی چطور صفات با یک کشش می ایند و با 4 کشش نمی روند!! فکر کن بعد موضع بگیر و تکفیر کنید ، امروز ما مال تعصب پدران ماست وگرنه وضع ما این نبود بزارید یک جا تعصب کشته بشه بعد دنیای دیگری می بینی مطمعن باش من انتظار ندارم گفته های منو تایید کنی فقط در موردشون فکر کن خدانگهدار .:smilingsmiley: