عکاس عبدالله خان بودن
علی اصفهانی Active member 2010 , March 9 #1 عکاس عبدالله خان بودن پیوست ها 7.jpg 1.5 مگایابت · بازدیدها: 34
علی اصفهانی Active member 2010 , March 9 #2 عکس یادگاری در بم 2 عکس در منزل مرحوم اسحاق خان عامری در بم گرفته شده. پیوست ها 14.jpg 1.5 مگایابت · بازدیدها: 25
م مــحـمـد رضــا Member 2010 , March 10 #3 لطفا معرفی بفرمایید افراد را جناب مهندس اگر چه بیشترشون سرشناسن و معرف حضور همه
علی اصفهانی Active member 2010 , March 10 #4 ali esfahani گفت: عکاس عبدالله خان بودن کلیک کنید تا باز شود... ایستاده از راست : لئا رودنگو (بن ژامن) -مری خانم-آقای حافظی-غلامحسین خان عامری-آقا ضیا وکیل-جناب بهزادخان-عیسی خان عامری نشسته از راست: من-آقای محمدرضافلاح
ali esfahani گفت: عکاس عبدالله خان بودن کلیک کنید تا باز شود... ایستاده از راست : لئا رودنگو (بن ژامن) -مری خانم-آقای حافظی-غلامحسین خان عامری-آقا ضیا وکیل-جناب بهزادخان-عیسی خان عامری نشسته از راست: من-آقای محمدرضافلاح
علی اصفهانی Active member 2010 , March 10 #5 ali esfahani گفت: عکس در منزل مرحوم اسحاق خان عامری در بم گرفته شده. کلیک کنید تا باز شود... ایستاده ازراست: آقاضیاوکیل السادات-من-غلامحسین خان عامری-مری خانم-جناب عبدالله خان-عیسی خان عامری نشسته: آقای محمدرضافلاح
ali esfahani گفت: عکس در منزل مرحوم اسحاق خان عامری در بم گرفته شده. کلیک کنید تا باز شود... ایستاده ازراست: آقاضیاوکیل السادات-من-غلامحسین خان عامری-مری خانم-جناب عبدالله خان-عیسی خان عامری نشسته: آقای محمدرضافلاح