غزل مطلق( سزار*شکیلا)
مهدی صراف Member 2012 , October 9 #4 s.parizimanesh گفت: شجره مادری مالک عکس بیشتر لطفآ کلیک کنید تا باز شود... شکیلا(آهنگ*شراکه بنت معنگیه)
s.parizimanesh گفت: شجره مادری مالک عکس بیشتر لطفآ کلیک کنید تا باز شود... شکیلا(آهنگ*شراکه بنت معنگیه)
سینا گورانی Active member 2012 , October 9 #7 فکر کنم از یافته کره نر داره و از کهکشان ابستن باشه ولی مطمئن نیستم
مهدی صراف Member 2012 , October 10 #9 سینا گورانی گفت: فکر کنم از یافته کره نر داره و از کهکشان ابستن باشه ولی مطمئن نیستم کلیک کنید تا باز شود... درسته یه کره نر از یافته داره خودش با یه خواهر از طرف پدری داره هردو از کهکشان پرند.
سینا گورانی گفت: فکر کنم از یافته کره نر داره و از کهکشان ابستن باشه ولی مطمئن نیستم کلیک کنید تا باز شود... درسته یه کره نر از یافته داره خودش با یه خواهر از طرف پدری داره هردو از کهکشان پرند.
مهدی صراف Member 2012 , December 25 #11 اون یکی خواهرش کیسا کره سزار و فریحه راد واقعا هر دو هیکل درشت دارن فکر نکنم مادیون هم هیکلشون دیده باشی تو شوشتر اسبم هم هیکلشون ندیدم
اون یکی خواهرش کیسا کره سزار و فریحه راد واقعا هر دو هیکل درشت دارن فکر نکنم مادیون هم هیکلشون دیده باشی تو شوشتر اسبم هم هیکلشون ندیدم
مهدی صراف Member 2013 , April 24 #14 ماشاله فکر کنم یکی از بلندترین و قویترین مادیونهای ایران باش حیف که تو کورس شرکتش ندادن حرفای زیادی برای کورس داشت
ماشاله فکر کنم یکی از بلندترین و قویترین مادیونهای ایران باش حیف که تو کورس شرکتش ندادن حرفای زیادی برای کورس داشت
مهدی صراف Member 2013 , April 24 #16 چشم در اولین فرست اما قد اسب نمیشه تود عکس نشون داد باید از نزدیک دید یا در کنار یک اسب دیگه قرار داد و قیاس کرد
چشم در اولین فرست اما قد اسب نمیشه تود عکس نشون داد باید از نزدیک دید یا در کنار یک اسب دیگه قرار داد و قیاس کرد
مهدی صراف Member 2013 , April 27 #20 نخیر اینجا اصطبل اقای مطلق شوشتر عکس کناریم مختار مطلق کره یافته وغزل مطلق در سن 11 ماهگی