علی واحدی
Active member
چشم معین جان.(تهران نوروز آباد. تابستان 83)*معین* گفت:برادر عزیز خیلی دوس دارم عکسای بیشتری در حالات دیگه از فایر ببینم،دارین بزارین لطفا ؟
چشم معین جان.(تهران نوروز آباد. تابستان 83)*معین* گفت:برادر عزیز خیلی دوس دارم عکسای بیشتری در حالات دیگه از فایر ببینم،دارین بزارین لطفا ؟
جناب برادر ،فایر تولیدی خودتون هستش ؟baradar گفت:چشم معین جان.(تهران نوروز آباد. تابستان 83)
تغریبا معین جان.*معین* گفت:جناب برادر ،فایر تولیدی خودتون هستش ؟
عکسهای جدید فایر دوست داشتنی 11ساله
البته من عکاسیم بد نیست فقط در مورد اسب هیچ ادعایی ندارم چون انصافا" عکس گرفتن از اسب تخصص می خواد که عکسهاش خوب از آب در بیاد.
اینم بگم واقعا" سوارکاری با فایر لذت بخشه، خداوند حافظش باشه.
به همه دوستانی که این تاپیک را می خونن باید بگم که این جناب فایر بسیار ارزشمنده و سوار شدن براین اسب افتخار می خواد این اسب مثل صاحبشون {دوستشون }بسیار فروتن هستن امیدوارم همه دوستان این اسب زیبا دوستداشتنی وحرفه ای را از نزدیک ببینن تا به این موضوع پی ببرن
چون این اسب واقعا تعریفی هست و شایسته تعریف واگر هم سوارش بشید متوجه حرفه ای بودنش خواهید شد
آقای واحدینیا امیدوارم خدا این دوست خوب را براتون نگه داره و همیشه سالم وسر بلند باشه تا همیشه در رکاب شما بدرخشه
برادر عزیز این فروتنی شما را می رسونهپریسا جان خواهر خوبم شما هم به بنده و هم به فایر بینهایت لطف دارید و من از این همه لطف بیکران شما شرمنده و خجالت زده. در هر حال من همیشه گفتم و میگم که اسبهای من (بچه هام) مالکشون خداست و من وسیله ای برای حفظ اونها به بهترین وجه ممکن و این موجودات نجیب و عجیب متعلق به تمام خانواده بزرگ سوارکاراست و متعلق به خودتون و در خدمدتون.
سلام جناب واحدی میشه بپرسم فایر الان تو کدوم باشگاه شیراز نگهداری میشه؟؟؟
زیباست واقعا.کجا نگهداری میشه.؟
کره گرفتین ازش؟
كيانوش حتما برو ببينش خيلي محشره مخصوصا وقتي آقاي واحدي رو بوس ميكنه :laughingsmiley:
واقعا جالبه
:winksmiley02:سنا جان شما خیلی لطف داری خواهر خوبم. سعی میکنم یه عکس از بوس دادنشو حتما همینجا بزارم:smilingsmiley:
پدر : خیام ( خالص ایرانی )
مادر : آینازه (تروبرد)
مالک : آقای علی واحدی نیا