حیف تارخ پارسال هم دوتا از کره هاش اول شد.
s.parizimanesh Active member 2012 , April 15 #22 مالک جدید قانا اقای ملکی از رفسنجان در ضمن زیبایی کرمان1390 مقام اول و چامپیون شد
امیریحیی پوربهزاد Active member 2012 , April 15 #24 پارما دیدم الان آقایون مولایی خریدند واز الشجاع پرشده واقعا مادیون زیبایی هست....که نظیرش خیلی کمه
s.parizimanesh Active member 2012 , April 17 #25 من شعله را بردم از قانا بکشم امیدوارم کره خوی بده اقای شول هم میخواد امسال رودابه را باهش بکشه
amin ashrafganjuey Member 2013 , January 22 #27 عکسهل مربوط هست به اردیبهشت 91 فکر میکنم روز به روز بهتر شده
amin ashrafganjuey Member 2013 , January 22 #28 کسی از کره هاش خبر داره؟ شنیدم امروز یه کره ازش به دنیا اومده
علی اصفهانی Active member 2013 , January 22 #29 آقای حسین فرج زاده هم پشت یالهای بریده شده قانا نشستن روی پلکان!
shahab shekari Member 2013 , January 22 #30 علی اصفهانی گفت: آقای حسین فرج زاده هم پشت یالهای بریده شده قانا نشستن روی پلکان! کلیک کنید تا باز شود... :dodgy:
علی اصفهانی گفت: آقای حسین فرج زاده هم پشت یالهای بریده شده قانا نشستن روی پلکان! کلیک کنید تا باز شود... :dodgy:
علی مولایی Member 2013 , February 19 #32 تبریک به خوانواده ملکی . مقام اول گروه نریانهای خالص ایرانی 6-4 سال و رزرو چامپیون ( مقام دوم ) قهرمان قهرمانان نریانهای بالای چهار سال .
تبریک به خوانواده ملکی . مقام اول گروه نریانهای خالص ایرانی 6-4 سال و رزرو چامپیون ( مقام دوم ) قهرمان قهرمانان نریانهای بالای چهار سال .
مولایی Member 2013 , April 17 #34 سلام.شوکا (سپه سالار*هیله مراغه )کره اش نر شده...همتا (یلتکین *اتش) کره اش ماده....کمند(دل دل*رودابه)کره اش ماده....هر 3تا کهرسیر هستند والحق ولانصاف بسیار زیبا هستند....................یاعلی
سلام.شوکا (سپه سالار*هیله مراغه )کره اش نر شده...همتا (یلتکین *اتش) کره اش ماده....کمند(دل دل*رودابه)کره اش ماده....هر 3تا کهرسیر هستند والحق ولانصاف بسیار زیبا هستند....................یاعلی
shahab shekari Member 2013 , April 17 #35 به به تبریک به آقای اسماعیلی مالک همتا. کره مادیان خالص ایرانی تولید کردن امسال. کره چطور شده شما دیدینش؟ ایشالا از همتا چندتا مادیان خوب تولید کنن ازش نسل بمونه. مادیان خوبیه به شخصه خیلی قبولش دارم
به به تبریک به آقای اسماعیلی مالک همتا. کره مادیان خالص ایرانی تولید کردن امسال. کره چطور شده شما دیدینش؟ ایشالا از همتا چندتا مادیان خوب تولید کنن ازش نسل بمونه. مادیان خوبیه به شخصه خیلی قبولش دارم
amin ashrafganjuey Member 2013 , April 19 #36 ممنون اقای مولائی به غیر ا نوریمان اون دوتا معرفی نشد اگه دسترسی دارین لطف کنید معرفی کنی و عکس بذارید
ممنون اقای مولائی به غیر ا نوریمان اون دوتا معرفی نشد اگه دسترسی دارین لطف کنید معرفی کنی و عکس بذارید
پ پویا غلامزاده Member 2013 , May 28 #40 میتونستین بگین چقدر زیبا شده بجای اینکه بگین چقدر بزرگ شده مگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dodgy::dodgy::dodgy: