حیف این مادیان و صد حیف که ازش درست استفاده نشد.
ابوذر Member 2012 , June 4 #83 قدر آن شيشه بدانيد كه هست.نه در آن موقع كه افتاد و شكست.اسب خوبي بود ولي ديگه تموم شد.تسليت به اسب اصيل
قدر آن شيشه بدانيد كه هست.نه در آن موقع كه افتاد و شكست.اسب خوبي بود ولي ديگه تموم شد.تسليت به اسب اصيل
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2012 , June 4 #86 ابوذر گفت: قدر آن شيشه بدانيد كه هست.نه در آن موقع كه افتاد و شكست.اسب خوبي بود ولي ديگه تموم شد.تسليت به اسب اصيل کلیک کنید تا باز شود... نمونه های بهتر موجود است معرفی میکنم
ابوذر گفت: قدر آن شيشه بدانيد كه هست.نه در آن موقع كه افتاد و شكست.اسب خوبي بود ولي ديگه تموم شد.تسليت به اسب اصيل کلیک کنید تا باز شود... نمونه های بهتر موجود است معرفی میکنم
DAVOOD BORDBAR Member 2012 , June 15 #88 ♘امیرحسین♞ گفت: نمونه های بهتر موجود است معرفی میکنم کلیک کنید تا باز شود... آقای فاسمی معرفی کنید.
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2012 , July 2 #90 ابوذر گفت: چيشد؟صبر كردين به دنيا بيان؟:dodgy: کلیک کنید تا باز شود... معرفی کردم شما ماهی یه بار میای.
ابوذر گفت: چيشد؟صبر كردين به دنيا بيان؟:dodgy: کلیک کنید تا باز شود... معرفی کردم شما ماهی یه بار میای.