عکس داری ؟بعید میدونم تایید شده باشه
پدرش کدام پاسارگاده ؟ اسم مادیونی که برای مادرش زدن چیه ؟ازپدر کره پاسارگادهستش ولی معلوم نیست مادری که براش زدن درسته یانه.فکرکنم اگه تعیدبشه مادرش خالصه
آقای زمانی آقای نجات که از دوستان خودتون هستند باید بدونید که پریوش هیچوقت رد نشده بود که بخواد دوباره تایید بشه.منم این صحبتارو شنیده بودم ولی خودم اسم پریوش رو توی کتاب دیدم و تاییدیشو گرفتم.میگفتن کره پاسارگاد ( غرور*دلربا)و مادرش پریوش . اما تایید نمیشه
تبریک می گم جناب حسینی با اجازتون من عکسای کره تون رو دیدم محشر هست خیرشو ببینید.به قول آقای نجات قرقی ناز .اگه ایرادی نداره با اجازتون عکس هاشو لود کنم.این اسب خیلی پرخونه اومد باقلدری مادیون ماروکشید ورفت.اماکرش خیلی قشنگ شده
جناب تهامی تیره اش رو نمی دونم باید از آقای نجات(مالک قرقی) بپرسم. سه تا کره داره یکی قرقی ناز که اوصافش رو می تونید از جناب حسینی بپرسید.یه کره هم به تازگی به دنیا اومده من عکشو دیدم بسیار زیباست.سلام.تیره وتولیدات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پریوش از اول هم مشکلی نداشت . الان این اسب تایید شده؟آقای زمانی آقای نجات که از دوستان خودتون هستند باید بدونید که پریوش هیچوقت رد نشده بود که بخواد دوباره تایید بشه.منم این صحبتارو شنیده بودم ولی خودم اسم پریوش رو توی کتاب دیدم و تاییدیشو گرفتم.
فکر کنم که تایید شده که دوست من مادیون برد باهاش کشید.به هر حال اسب منحصر به فردیه:smilingsmiley:پریوش از اول هم مشکلی نداشت . الان این اسب تایید شده؟