بچه های انجمن میشه نظر بدید قیمت این زین چقدره؟ سایزش 16
sonia Member 2012 , July 3 #1 بچه های انجمن میشه نظر بدید قیمت این زین چقدره؟ سایزش 16 پیوست ها MG1876.jpg 32.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18
srafil Member 2012 , July 4 #5 قسمتهای فلزی زین جنسش چیه اون قسنتهاییرو عرض میکنم که نمای کاره نه استراکچر
نفس 2012 , July 5 #9 سونیا جان همه دوست دارن پاسخ شما رو بدن، ولی همینجوری که نمیشه قیمت گذاشت. خود من لذت بردم از دیدن این زین زیبا.ولی وقتی قیمت رو نمی دونیم، چی بگیم!!!:blushsmiley:
سونیا جان همه دوست دارن پاسخ شما رو بدن، ولی همینجوری که نمیشه قیمت گذاشت. خود من لذت بردم از دیدن این زین زیبا.ولی وقتی قیمت رو نمی دونیم، چی بگیم!!!:blushsmiley:
sonia Member 2012 , July 6 #10 ممنون آره راست میگید قیمت دادن سخته ! اگه زین انگلیسی بود همه قیمت دستشون بود
sonia Member 2012 , July 6 #12 نخیر زین از کانادا وارد شده ( البته پول گمرک روش نخورده ) میخواستم ببینم اینجا چقدر قیمتش هست
srafil Member 2012 , July 6 #13 بنده یک زین مشابه در شیراز دیدم میگفت 4 تومان حالا دیگه ...............
sonia Member 2012 , July 6 #14 مشابه این نمونه با این ساخت و چرم دوزی تو ایران نیست والا با دلار 1400 خیلی بیش از اینا بوده حالا دیگه...... ممنون که 1 قیمتی دادید
مشابه این نمونه با این ساخت و چرم دوزی تو ایران نیست والا با دلار 1400 خیلی بیش از اینا بوده حالا دیگه...... ممنون که 1 قیمتی دادید