با دیدن یه عکس که نمیشه در باره نشست نظر دادShabdeez گفت:البته هر کسی هست تو این عکس نشست خیلی بدی داره!؟!
pooyan گفت:با دیدن یه عکس که نمیشه در باره نشست نظر داد
دقیقا موافقمpooyan گفت:با دیدن یه عکس که نمیشه در باره نشست نظر داد
سنا گفت:اما بیچاره خانوما مخصوصا شناگره!!!! ;D ;D
همینه دیگه نرگس جانnarges گفت:موافقم سنای عزیز اما لباس سواری هم توی تابستون طاقت فرساست تصور کنید موهای زنونه (بلند) مقنعه یا روسری کلاه هم اضافه شه کت و نگاه کنید اوه اوه
سنا گفت:همینه دیگه نرگس جان
ما خانوما متاسفانه تو خیلی رشته های ورزشی بدبختیم
همین که اجازه ی حظور در مسابقاتی که آقایان هم هستند نداریم یعنی اجازه ی رقابت در میدان شانه به شانه ی مردها رو نداریم.
تو ایران فقط تبعیضه و تمام عواقب بد نادانی ها متضرر خانوم هاست
بله من نمیگم اصلا خانوما به همراه آقایون شرکت نکردنناشناس گفت:کی گفته اجازه رقابت در میدان شانه به شانه مردان را ندارید در همین رشته اسب سواری
1خانم مانیا مسجدی
2-خانم صدف زارع
3-خانم بانی
هرسه اینها در خیلی از مسابقات شیراز از آقایان هم پیشی گرفتند ودارای مقامهای اول یا دوم شدند /شما هم با سعی وتلاش وپشتکار میتوانید در مسابقات شرکت کنید واز آقایان پیشی بگیرید
سنا گفت:بله من نمیگم اصلا خانوما به همراه آقایون شرکت نکردن
مشخصه که در خیلی از موارد خانوما بهتر از آقایون هم هستن
صحبت من رو اون موقع هایی هست که آدم خودشو کاملا واسه مسابقه آماده میکنه اما یه آخوند یه روز مونده به مسابقه همه چیز رو خراب میکنه!
آره درستهناشناس گفت:خوب این چیزها پیش میاد شما داخل جلسات هرچیزی که مسئولین هیئت میگن باید به صورت مکتوب بنویسید واونها امضاء کنن /وگرنه هم حرف زدن راحته همین زیر حرف زدن/آقای پیش بین هم نمیاد شانس پیروز شدن شاگردهای باشگاهشو با شرکت کننده بیشتر خراب کند
تنها رشته ورزرشی در ایران است که بانوان و آقیان باهم رقابت دارند!سنا گفت:همینه دیگه نرگس جان
ما خانوما متاسفانه تو خیلی رشته های ورزشی بدبختیم
همین که اجازه ی حظور در مسابقاتی که آقایان هم هستند نداریم یعنی اجازه ی رقابت در میدان شانه به شانه ی مردها رو نداریم.
تو ایران فقط تبعیضه و تمام عواقب بد نادانی ها متضرر خانوم هاست
روسری مانع ورزش نمیشه اما کیفیت رو میاره پایینکنستانتین گفت:اگه روسری مانع ورزش بشه اصلا ورزش نکنن بهتره.
مسئله فقط روسری هم نیست مثلا شما شنا رو نگاه کنید،سایر کشورا میان بر اساس پوست ماهی و ... لباس طراحی میکنن که سرعت شناگراشون بیشتر شه بعد ما میایم یه مانتو گشاد پارچه ای تن خانومامون می کنیم!! (من که فکر می کنم با این طور شرکت کردن فقط خودمونو سبک میکنیم)کنستانتین گفت:اگه روسری مانع ورزش بشه اصلا ورزش نکنن بهتره.
درسته که روسری خیلی سخته تو ورزش اما ما خانوما صبوریم و تحمل میکنیمreihaneh گفت:مسئله فقط روسری هم نیست مثلا شما شنا رو نگاه کنید،سایر کشورا میان بر اساس پوست ماهی و ... لباس طراحی میکنن که سرعت شناگراشون بیشتر شه بعد ما میایم یه مانتو گشاد پارچه ای تن خانومامون می کنیم!! (من که فکر می کنم با این طور شرکت کردن فقط خودمونو سبک میکنیم)
و یه نکته دیگه اینکه، اگر روسری مانع هست، باید ورزشو حذف کرد یا روسری؟(البته این فقط یه سواله نه اظهار نظر حتی شخصی)
هیچکدام، روسری در حال ورزشسنا گفت:یه نکته دیگه اینکه، اگر روسری مانع هست، باید ورزشو حذف کرد یا روسری؟