لباس مناسب سواری بانوان

بهترین سوارکاران معمولا در کدام شهر ها هستند؟

• مجموع رای دهندگان
    37

sohrab

Active member
خدا را شکر کنید!
نسبت به لباس بانوان شناگر و فوتبالیست خیییییلی به استاندارد های جهانی نزدیکه

پیوست ها

• hhhhhh.jpg
    hhhhhh.jpg
    23.6 کیلوبایت · بازدیدها: 204
  • e652ep.jpg
    e652ep.jpg
    18.2 کیلوبایت · بازدیدها: 203
  • arton183-33f8c.jpg
    arton183-33f8c.jpg
    26.3 کیلوبایت · بازدیدها: 234

Shabdeez

Member
این عکس مال خانوم هاله نکوئی نیست؟

البته هر کسی هست تو این عکس نشست خیلی بدی داره!؟!

ناشناس

Active member
pooyan گفت:
با دیدن یه عکس که نمیشه در باره نشست نظر داد

- نگار خسروی: حضورش بيشتر از كسب عنوان باعث سربلندي ايران شد. او به عنوان تنها بانوي سواركار ايراني با پوشش اسلا‌مي‌در رقابت‌هاي دوحه شركت كرد و شايد سرآغاز حركتي شد كه مي‌تواند به حضور گسترده‌تر و موفق‌تر زنان سواركار در مسابقات بين‌المللي بينجامد.

narges

Member
سنا گفت:
اما بیچاره خانوما مخصوصا شناگره!!!! ;D ;D :D

موافقم سنای عزیز اما لباس سواری هم توی تابستون طاقت فرساست تصور کنید موهای زنونه (بلند) مقنعه یا روسری کلاه هم اضافه شه کت و نگاه کنید اوه اوه

سنا

Active member
narges گفت:
موافقم سنای عزیز اما لباس سواری هم توی تابستون طاقت فرساست تصور کنید موهای زنونه (بلند) مقنعه یا روسری کلاه هم اضافه شه کت و نگاه کنید اوه اوه
همینه دیگه نرگس جان
ما خانوما متاسفانه تو خیلی رشته های ورزشی بدبختیم
همین که اجازه ی حظور در مسابقاتی که آقایان هم هستند نداریم یعنی اجازه ی رقابت در میدان شانه به شانه ی مردها رو نداریم.
تو ایران فقط تبعیضه و تمام عواقب بد نادانی ها متضرر خانوم هاست

ناشناس

Active member
سنا گفت:
همینه دیگه نرگس جان
همین که اجازه ی حظور در مسابقاتی که آقایان هم هستند نداریم یعنی اجازه ی رقابت در میدان شانه به شانه ی مردها رو نداریم.

کی گفته اجازه رقابت در میدان شانه به شانه مردان را ندارید در همین رشته اسب سواری
1خانم مانیا مسجدی
2-خانم صدف زارع
3-خانم بانی

هرسه اینها در خیلی از مسابقات شیراز از آقایان هم پیشی گرفتند ودارای مقامهای اول یا دوم شدند /شما هم با سعی وتلاش وپشتکار میتوانید در مسابقات شرکت کنید واز آقایان پیشی بگیرید

سنا

Active member
ناشناس گفت:
کی گفته اجازه رقابت در میدان شانه به شانه مردان را ندارید در همین رشته اسب سواری
1خانم مانیا مسجدی
2-خانم صدف زارع
3-خانم بانی

هرسه اینها در خیلی از مسابقات شیراز از آقایان هم پیشی گرفتند ودارای مقامهای اول یا دوم شدند /شما هم با سعی وتلاش وپشتکار میتوانید در مسابقات شرکت کنید واز آقایان پیشی بگیرید
بله من نمیگم اصلا خانوما به همراه آقایون شرکت نکردن
مشخصه که در خیلی از موارد خانوما بهتر از آقایون هم هستن
صحبت من رو اون موقع هایی هست که آدم خودشو کاملا واسه مسابقه آماده میکنه اما یه آخوند یه روز مونده به مسابقه همه چیز رو خراب میکنه!

ناشناس

Active member
سنا گفت:
بله من نمیگم اصلا خانوما به همراه آقایون شرکت نکردن
مشخصه که در خیلی از موارد خانوما بهتر از آقایون هم هستن
صحبت من رو اون موقع هایی هست که آدم خودشو کاملا واسه مسابقه آماده میکنه اما یه آخوند یه روز مونده به مسابقه همه چیز رو خراب میکنه!

خوب این چیزها پیش میاد شما داخل جلسات هرچیزی که مسئولین هیئت میگن باید به صورت مکتوب بنویسید واونها امضاء کنن /وگرنه هم حرف زدن راحته همین زیر حرف زدن/آقای پیش بین هم نمیاد شانس پیروز شدن شاگردهای باشگاهشو با شرکت کننده بیشتر خراب کند

سنا

Active member
ناشناس گفت:
خوب این چیزها پیش میاد شما داخل جلسات هرچیزی که مسئولین هیئت میگن باید به صورت مکتوب بنویسید واونها امضاء کنن /وگرنه هم حرف زدن راحته همین زیر حرف زدن/آقای پیش بین هم نمیاد شانس پیروز شدن شاگردهای باشگاهشو با شرکت کننده بیشتر خراب کند
آره درسته
مثل این که باید امضا گرفت!

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
سنا گفت:
همینه دیگه نرگس جان
تنها رشته ورزرشی در ایران است که بانوان و آقیان باهم رقابت دارند!

reihaneh

Member
کنستانتین گفت:
اگه روسری مانع ورزش بشه اصلا ورزش نکنن بهتره.
مسئله فقط روسری هم نیست مثلا شما شنا رو نگاه کنید،سایر کشورا میان بر اساس پوست ماهی و ... لباس طراحی میکنن که سرعت شناگراشون بیشتر شه بعد ما میایم یه مانتو گشاد پارچه ای تن خانومامون می کنیم!! (من که فکر می کنم با این طور شرکت کردن فقط خودمونو سبک میکنیم)

و یه نکته دیگه اینکه، اگر روسری مانع هست، باید ورزشو حذف کرد یا روسری؟(البته این فقط یه سواله نه اظهار نظر حتی شخصی)

سنا

Active member
reihaneh گفت:
مسئله فقط روسری هم نیست مثلا شما شنا رو نگاه کنید،سایر کشورا میان بر اساس پوست ماهی و ... لباس طراحی میکنن که سرعت شناگراشون بیشتر شه بعد ما میایم یه مانتو گشاد پارچه ای تن خانومامون می کنیم!! (من که فکر می کنم با این طور شرکت کردن فقط خودمونو سبک میکنیم)

و یه نکته دیگه اینکه، اگر روسری مانع هست، باید ورزشو حذف کرد یا روسری؟(البته این فقط یه سواله نه اظهار نظر حتی شخصی)
درسته که روسری خیلی سخته تو ورزش اما ما خانوما صبوریم و تحمل میکنیم
دست خودمون نیست
مملکته!
اما واقعا سطح ورزش زنای ایرانیو میاره پایین!

احسان

Active member
خوب شما که کلاه ايمنی بايد استفاده کنيد يه چيزه نازک بپوشيد
اصل کيفيت هست نه زيبایی

بالا