...
pooyan Member 2012 , August 12 #1 ... پیوست ها 1.png 334.2 کیلوبایت · بازدیدها: 23 Snapshot(06) (1)000.png 352.8 کیلوبایت · بازدیدها: 21
R.zafari Member 2012 , August 14 #2 کسی خبری از این اسب نداره منم خیلی پی این اسب گشتم اما جواب درستی نگرفتم
s.parizimanesh Active member 2012 , August 15 #4 تو دواب کرد معرفی شده فکر کنم اسمش رخشه فلاورجان اصفهان
s.parizimanesh Active member 2012 , October 3 #8 بابک قنبری گفت: سلام.نام این اسب سهراب خان است و در کرمانشاه نگهداری میشود نه فروشیه و نه کسی حق دیدنشو داره صاحب:استوار عرب کلیک کنید تا باز شود... خیر این اسب مال عربینیست من چند بار رفتم اونجا این اس اصفهانه
بابک قنبری گفت: سلام.نام این اسب سهراب خان است و در کرمانشاه نگهداری میشود نه فروشیه و نه کسی حق دیدنشو داره صاحب:استوار عرب کلیک کنید تا باز شود... خیر این اسب مال عربینیست من چند بار رفتم اونجا این اس اصفهانه
Javad Gh Member 2013 , January 11 #9 رخش رخش(نريان) نژاد:دره شور پیوست ها IMG_0394.jpg 182.1 کیلوبایت · بازدیدها: 13 S.JPG 117.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12
aman_tsr Member 2013 , July 21 #11 این عکسها شاید شبیه همدیگه باشند اما یکی نیستند عکسهای اولی رنگ اسب قره کهره و تا جایی که میدونم اسم اسب سلطانه و سری دوم هم رخش نژاد درهشور و مالکش هم آقای مریخی هستند اگه دقت کنید توی عکس رخش شماره تلفن آقای مریخ هم درج شده
این عکسها شاید شبیه همدیگه باشند اما یکی نیستند عکسهای اولی رنگ اسب قره کهره و تا جایی که میدونم اسم اسب سلطانه و سری دوم هم رخش نژاد درهشور و مالکش هم آقای مریخی هستند اگه دقت کنید توی عکس رخش شماره تلفن آقای مریخ هم درج شده