ماديان سمند

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
تولید کننده اش کیه ؟ صوفیان بوده ؟ بچه آهو از یموت های خوبه . اگه کره اش ریز نشه خیلی از مشکلاتش رو درست کنه به نظرم

بجای وقت گذاشتن روی رفع ایرادات, مادیان رو عوض کنید و روی بالابردن کیفیت تولید فعالیت کنید.

♘امیرحسین♞

اسب بدون ایراد به من نشون بدین. مهم بهبود تولیداته .هر چند 18 از 10 زودتر به 20 میرسه

با تولید برنامه دار به بی ایراد در حد انتظارات میشه رسید. البته اینجا ایرانه نه آلمان که بین 5000 تا نریون یکی سیلمی میشه و بقیه اخته میشوند یا سوسیس کالباس

تولید کننده اش کیه ؟ صوفیان بوده ؟ بچه آهو از یموت های خوبه . اگه کره اش ریز نشه خیلی از مشکلاتش رو درست کنه به نظرم
بله صوفيان بوده بهش مي گن آخوند اگه لطف كنيد احتمالا اگه نقطه قوتي هم داره بگيد ممنون مي شم البته با اين همه نقطه ضعف كه گفتين خيلي تو دلم خالي شد

♘امیرحسین♞

خالی نشه

برای اطلاعات شما این مباحث گفته شده. شمام که دید تخصصی نداشتی در خرید, سعی کن در خرید بعدی قبل از خرید کارشناسی کنی نه بعد.
موفق باشی

امید زمانی

Active member
بله صوفيان بوده بهش مي گن آخوند اگه لطف كنيد احتمالا اگه نقطه قوتي هم داره بگيد ممنون مي شم البته با اين همه نقطه ضعف كه گفتين خيلي تو دلم خالي شد
با این که تجربه زیادی نداشتید مادیان به نسبت خوبی خریدید و همه اسبها ایراد دارند . به نظرم تا وقتی اطلاعاتتون بیشتر نشده عوضش نکنید . و مطمئنا کره اش خیلی از عیب های مادر رو نخواهد داشت ...

salam zayemanesh key?
Be nazare man Khasti bekeshi az mohem bekesh akhale khobey albate amir hosen va omid behtar mitonan ranameyt konan
Madeyonet ghashange fagat kheli laghare azash zeyad savari megeri??

♘امیرحسین♞

مهلم تیپ یموت میده و با یموتا جواب بهتری داده و گزینه مناسبی برای ترکمن ورزشی هست

salam zayemanesh key?
Be nazare man khasti bekeshi az mohem bekesh akhale khobey albate amir hosen va omid behtar mitonan ranameyt konan
madeyonet ghashange fagat kheli laghare azash zeyad savari megeri??
توي اين عكس تازه 1 هفته بود كه من خريده بودمش در 2 ماه گذشتش براي آموزش به خاطر اخلاق خوب و قابل اعتماد بودنش استفاده مي شده ولي از وقتي دست منه ديگه نذاشتم از شكار بكشن بيشتر فقط لنج شده واقعا خسته و ضعيف بود

بالا