امید زمانی
Active member
تولید کننده اش کیه ؟ صوفیان بوده ؟ بچه آهو از یموت های خوبه . اگه کره اش ریز نشه خیلی از مشکلاتش رو درست کنه به نظرممالك قبلي ميگه بچه آهو
تولید کننده اش کیه ؟ صوفیان بوده ؟ بچه آهو از یموت های خوبه . اگه کره اش ریز نشه خیلی از مشکلاتش رو درست کنه به نظرممالك قبلي ميگه بچه آهو
تولید کننده اش کیه ؟ صوفیان بوده ؟ بچه آهو از یموت های خوبه . اگه کره اش ریز نشه خیلی از مشکلاتش رو درست کنه به نظرم
اسب بدون ایراد به من نشون بدین. مهم بهبود تولیداته .هر چند 18 از 10 زودتر به 20 میرسهبجای وقت گذاشتن روی رفع ایرادات, مادیان رو عوض کنید و روی بالابردن کیفیت تولید فعالیت کنید.
اسب بدون ایراد به من نشون بدین. مهم بهبود تولیداته .هر چند 18 از 10 زودتر به 20 میرسه
چند تا سیلمی ترکمن جواب پس داده نام ببرید
گل آهو رو با تمام ارادتی که بهش دادم . دلیل موفقیتش ؟ گوزل یلدوز کجا جواب داده ؟گل اهو و کیوان = یموت
گوزل یولدوز > توسن = آخال
گل آهو رو با تمام ارادتی که بهش دادم . دلیل موفقیتش ؟ گوزل یلدوز کجا جواب داده ؟
بله صوفيان بوده بهش مي گن آخوند اگه لطف كنيد احتمالا اگه نقطه قوتي هم داره بگيد ممنون مي شم البته با اين همه نقطه ضعف كه گفتين خيلي تو دلم خالي شدتولید کننده اش کیه ؟ صوفیان بوده ؟ بچه آهو از یموت های خوبه . اگه کره اش ریز نشه خیلی از مشکلاتش رو درست کنه به نظرم
با این که تجربه زیادی نداشتید مادیان به نسبت خوبی خریدید و همه اسبها ایراد دارند . به نظرم تا وقتی اطلاعاتتون بیشتر نشده عوضش نکنید . و مطمئنا کره اش خیلی از عیب های مادر رو نخواهد داشت ...بله صوفيان بوده بهش مي گن آخوند اگه لطف كنيد احتمالا اگه نقطه قوتي هم داره بگيد ممنون مي شم البته با اين همه نقطه ضعف كه گفتين خيلي تو دلم خالي شد
مهلم تیپ یموت میده و با یموتا جواب بهتری داده و گزینه مناسبی برای ترکمن ورزشی هست
توي اين عكس تازه 1 هفته بود كه من خريده بودمش در 2 ماه گذشتش براي آموزش به خاطر اخلاق خوب و قابل اعتماد بودنش استفاده مي شده ولي از وقتي دست منه ديگه نذاشتم از شكار بكشن بيشتر فقط لنج شده واقعا خسته و ضعيف بودsalam zayemanesh key?
Be nazare man khasti bekeshi az mohem bekesh akhale khobey albate amir hosen va omid behtar mitonan ranameyt konan
madeyonet ghashange fagat kheli laghare azash zeyad savari megeri??