نام ونژاد مادیان شهرزاد
این مادیان از نژاد دره شوری کرد می باشد که پدر این مادیان عقرب بسیار پرخون و اسبی از نژاد دره شوری می باشد .مادر مادیان مادیانی بنام گوهر که یک سر ان کرد ویک سر ان کرد دره شور می باشد .در حقیقت این مادیان از مادیان های خوب منطقه رفسنجان بوده ودر حال حاضر در اسطبل شخصی اقای حسین ناصری می باشد .می توان گفت ادغام دو نژاد کرد ودره شوری می تواند بسیار خوب باشد که خودم نیز کره مادیانی از همین نژاد دارم .در حقیقت نژاد دره شوری با توجه به خوندار بودن واندام عالی وکرد که تمامی خصلتهای اسب دره شوری را یدک میکشد و بجز ان نجابت وخونسردی وهمچنین اتصال گردن به تنه نژاد اصلاح شده را بسیار خوب جا انداخته که امیدوایم با توجه به اهمیت ندادن به نژاد دره شوری که در حال فنا ونابودی است وهمچنین نقص در شناسایی در اسب کرد وان هم به همت عزیزان ناشناخته مانده بتوان حداقل از ادغام این دو نژاد اسبی زیبا که به یقین تمامی حصلت های سایر نژاد ها را دارا است حداقل برای سواری های ازاد بهترین لذت را از اسب داری برد .امروز صنعت اسب فقط برای تولید وفروش رفتن وکسب درامد می باشد نه چیز دیگری .اسب کرد یا دره شوری در حقیقت نژاد های اصیل اسب ایران می باشند و من بعنوان یک ایرانی عاشق اسب ایرانی می باشم وحاضر نیستم اسبی از نژاد دیگری که بعضا" با پرداخت وجه زیادی وارد مملکت ایران شده اند جایگزین کنم .در دل همچنان ادامه دارد .اما حاصل صحبت چیست .به سراغ ما هم بیایید .منظور خود واسبهایمان است سپس قضاوت کنید .ممنون