جلال موسوی
Member
شوخی کردم ولی بی تعارف ماشا ا... کره زیبا و به قول ما ترکها شیرینیه (تو قجری این فشار)
سپاسگذارم دوست عزیزشوخی کردم ولی بی تعارف ماشا ا... کره زیبا و به قول ما ترکها شیرینیه (تو قجری این فشار)
آقا من ایراد نگرفتم که دوست عزیز فقط گفتم پرخون نیست.کاکو کره زیبایی داری اما زیادی رو قجری رحمه اله تعصب نشون میدی همه اینها مخلوقات زیبای خداونده همشون هم به جای خود زیبان از دبی ما هم کم ایراد بگیر اخه نا سلامتی با عشقتون قجری یه موقعی همسایه بودن درسته:laughingsmiley:
سپاسگذارم دوست عزیز
پارسال عیدی شبنم بانو به من ماهان خان بود
امسالم این عیدی ماهان خان به من:
سینا جان توی زمین های شخم زده داشتیم بازی میکردیم تلفنم زنگ خورد داشتم صحبت میکردم ماهان خان هم پشت سرم بود تا روم برگردوندم ببینم کجاست سرش پایین بود همزمان سرشو بالا آورد سرش خورد به زیر ابروم 7تا بخیه نثارم کرد ماهان خان.چطور این اتفاق افتاد؟:mellowsmiley:
سپاسگذارم دوست عزیز
پارسال عیدی شبنم بانو به من ماهان خان بود
امسالم این عیدی ماهان خان به من:
آقا من ایراد نگرفتم که دوست عزیز فقط گفتم پرخون نیست.
دبی از جمله اسبهایی هستش که من واقعا دوسش دارم و حتی چندبار بخاطر این علاقه من غشوش کردم و بهش غذا میدادم حالا علاقه منو ببین.
بعد از بحث من با شما در مورد دبی پاشا تا دلت بخواد بهم زنگ زدن و .................آقا جات خالی
سینا جان توی زمین های شخم زده داشتیم بازی میکردیم تلفنم زنگ خورد داشتم صحبت میکردم ماهان خان هم پشت سرم بود تا روم برگردوندم ببینم کجاست سرش پایین بود همزمان سرشو بالا آورد سرش خورد به زیر ابروم 7تا بخیه نثارم کرد ماهان خان.
دستش درد نکنه
خاطره موندگار........البته جاش تو صورتم مجیداوه اوه پویا جون ببین پسره چیکار کرده مث اینکه شاخ به شاخ زدین از شواهد معلوم ببین چه خاطره ای واست ساخت .. پسره و شر و شورش دیگه )
یه نریون کرد و نریون دره شوری داشتم قبلا ایشون زحمت ضربات کاری واسم کشیدن اشکان عزیز!پویا جان شانس اوردی چون اسبها معمولا ضربات کاری وارد می کنن
ممنونم آقای مولایی عزیزخدا رو شکر که اتفاق بدتری نیفتاد انشاالاه همیشه سلامت باشید هم شما و هم ماهان خان . ماهان خان هم سال دیگه از این عیدیها نده و در آینده با تولید کره های خوب و تکرار مقام جبران کنه .