پدر میجر مادر چمن گل
جلال موسوی Member 2013 , August 29 #2 این کره مادیون خیلی زیباست..........رنگ زیبایی هم داره .......نیله سرخون یکدست......... معلومه زود هم سفید میکنه
این کره مادیون خیلی زیباست..........رنگ زیبایی هم داره .......نیله سرخون یکدست......... معلومه زود هم سفید میکنه
سامان حسینی Active member 2013 , August 29 #3 من این رنگو خیلی دوست دارم ولی حیف این رنگ خیلی زود ازبین میره!
سینا گورانی Active member 2013 , August 29 #4 من رنگ کرنگ یال دم شسته خیلی دوست دارم ولی شانس من نیوان کرنگ شد ولی قره کرنگ شده رنگی که بابام خیلی دوست داره
من رنگ کرنگ یال دم شسته خیلی دوست دارم ولی شانس من نیوان کرنگ شد ولی قره کرنگ شده رنگی که بابام خیلی دوست داره
سامان حسینی Active member 2013 , August 29 #5 قره کرنگ رنگه دوم منه.اول قره کهر دوم قره کرنگ سوم سرخون.اسبدارا که زیاد یال ودم شسته رو نمیپسندن عیب میدونن
قره کرنگ رنگه دوم منه.اول قره کهر دوم قره کرنگ سوم سرخون.اسبدارا که زیاد یال ودم شسته رو نمیپسندن عیب میدونن
سینا گورانی Active member 2013 , August 29 #6 بعضی یال دم شسته ها خیلی خاص هستن . جالبه من هم قره کهر و هم قره کرنگ دارم