khosro.a
Member
فعلا که براری و مبارک تو یه دسته بندی عرب قرار گرفتن ازشم کشش میشه کره هاشم داغ عرب میخورن...... مشکل شما اینه که دنبال قوس پیشونی هستی دنبال توان بدنی باش ببینم کدوم از او عروسکها توانایی برابری با خالصها رو دارن.... شما تاریخچه پیدایش شوی اسب رو از نوشته های خود مری خانم مطالعه بکنین بعد تولید اسب شو رو پیشنهاد بدین.... شما که سینه چاک خون خارجی هستین چند تا مادیون خارجی خوب هم وارد کنین و تولید 100 در صد خارجی کنین الکی هم خالص ایرانیها رو خراب نکنین....
مشکل همینه که شما اسب کورسی رو با اسب شو مقایسه میکنی!!!! حالا خدارو شکر که از براری کشش میشه و کره های براری داغ عرب میخورن!!!!
بنده دنبال قوص صورت نیستم دنبال اسب شو با معیار استاندارد هستم اگه دنبال اسب برای سواری و توان بدنی باشم مطمعنا" اسب کرد رو برای این کار انتخاب میکنم. امیدوارم با همین مطالعه مقالات مری خانم و مقالات دیگه همیشه تولیدات عالی داشته باشین. ولی یه نکته برام جالبه که شما مقالات مری خانم رو قبول داری ولی مبارک و تولیداتش رو یابو میبینی!! مبارکی که فقط و فقط برای اصلاح کله های قوچی و گردنهای کوتاه و پهن وارد شد و خیلی خوب هم جواب داد.
من شخصا" خالص هارو خیلی دوست دارم ولی فعلا" برای شو جواب ندادن و با این وضعیت جواب نمیدن در ضمن اینجا قصد تخریب هیچ اسبی رو نداریم.
شما هم که عاشق دو سینه چاک خالصها هستی ایشالا روزی برسه که با کره های حداد, سمرقند, انسیاتور, یافته, اسد, سزار, پازن, توحید, شقران, منار, بی نظیر آبادان, و... که در حال حاضر سیلمی های خوب خالص هستن و بودن بتونین کره های مروان جاستیس مگنوم دسپرادو سیتادل و... رو تو شو بزنین!!!!!! و باعث افتخار هممون!