mohammadkhodarahmi
New member
سلام
تازه واردم!
آيا آقاي عرب رو مي شناسيد؟
تازه واردم!
کنستانتین مرکز پرورش اسبهایشون که بی نظیر است ودربهترین نقطه قرارداردکنستانتین گفت:حال ما میشناسیم همین براتون کافی بود؟!!!
چه اطلاعاتی از ایشان میخواهید ؟mohammadkhodarahmi گفت:نه كافي نيست !
براي يه تازه وارد عجيبه ، كسي رو كه بيش از پنجاه سال عمر پاي يه نژاد اصيل ايراني وقت صرف كرده ، با اين جوابها ( توي اين سايت )بشناسه .
من حتي اسم كامل ايشان را نمي دانستم .
بهر حال حدود يكسال پس از طرح اين سوال در محضر اساتيد و صاحب نظران محترم عضو انجمن ، دريافت چنين پاسخهاي جامع ومانعي! شايد هم لازم است وهم كافي.
mohammadkhodarahmi گفت:نه كافي نيست !
براي يه تازه وارد عجيبه ، كسي رو كه بيش از پنجاه سال عمر پاي يه نژاد اصيل ايراني وقت صرف كرده ، با اين جوابها ( توي اين سايت )بشناسه .
من حتي اسم كامل ايشان را نمي دانستم .
بهر حال حدود يكسال پس از طرح اين سوال در محضر اساتيد و صاحب نظران محترم عضو انجمن ، دريافت چنين پاسخهاي جامع ومانعي! شايد هم لازم است وهم كافي.
سلام
تازه واردم!
طبق شنیده ی من که از فرد مورد اعتمادی هم شنیدم،آقای عرب دقیقا 108 اسب کرد داره 45 تا از اینها مادیون هستن ولی بعلت نداشتن امکانات کافی امسال فقط 3 تا از این مادیون ها رو کشیدن یعنی دیگه توان نگه داری اسب بیشتر رو ندارن،من شنیدم اسبا اونجا وضعیت خوبی ندارن و حتی گاهی با پوست درخت تغذیه میشن که این حرف واسم عجیب بودپرواز گفت:اره اقاي عربي يك كره از طوفان داره كه اسمش هم طوفان هست و اكثر ماديانها را از اون ميكشه .
moien گفت:طبق شنیده ی من که از فرد مورد اعتمادی هم شنیدم،آقای عرب دقیقا 108 اسب کرد داره 45 تا از اینها مادیون هستن ولی بعلت نداشتن امکانات کافی امسال فقط 3 تا از این مادیون ها رو کشیدن یعنی دیگه توان نگه داری اسب بیشتر رو ندارن،من شنیدم اسبا اونجا وضعیت خوبی ندارن و حتی گاهی با پوست درخت تغذیه میشن که این حرف واسم عجیب بود
چیز دیگه ای که شنیدم از زیبایی بی اندازه و فوق العاده ی بعضی سیلمی های اقای عرب بود که متاسفانه نه میفروشن نه میکشن نه تولید میکنن
تو همين فكر فعلا يه مدت خوشحال باشند!!!!!!!!!!!صابر گفت:منتظره از استراليا بيان و اسبهاشو با قيمت گران به اونا بده (جريان ميكروچيب استراليا و بردن اسب كرد به استرالياست )
سلام
تازه واردم!
agar aghaye arabi korehasho be gheymat mifrukht ham pol tu dastesh miomad va ham asbaye khubi tolid mikard dar hale hazer behtarin tolidat asbe kora adr kermansha cheshme sefid ast ke aghayan larti va jafari az sohrab migirand kealanam sohrab estable jafari negahdari mishe va aghaye larti korehaye ali az sohrab dareطبق شنیده ی من که از فرد مورد اعتمادی هم شنیدم،آقای عرب دقیقا 108 اسب کرد داره 45 تا از اینها مادیون هستن ولی بعلت نداشتن امکانات کافی امسال فقط 3 تا از این مادیون ها رو کشیدن یعنی دیگه توان نگه داری اسب بیشتر رو ندارن،من شنیدم اسبا اونجا وضعیت خوبی ندارن و حتی گاهی با پوست درخت تغذیه میشن که این حرف واسم عجیب بود
چیز دیگه ای که شنیدم از زیبایی بی اندازه و فوق العاده ی بعضی سیلمی های اقای عرب بود که متاسفانه نه میفروشن نه میکشن نه تولید میکنن