سلام
من از اسبدارهای قدیمی هستم اما علاقه ای به حاشیه بردن کسی رو ندارم تازه این سایتو دیدم .متوجه شدم عده ای از اسبداران کرد و عرب و بخصوص دلالان اسب ٬ سعی در بمباران شخصیتی و کاری جناب اقای عربی را داشته اند. در تماسی که با پسر ایشان داشتم پرسیدم اقای پاریزی منش را می شناسید ٬ایشان گفتند: یکی دو برخورد بیشتر نداشتم شنیده ام اقای پاریزی منش اهل سیرجانند و از دوستان اقای قباد فتاحی ٬ اقای حسین بابایی و برادر ایشان اقای حاجی بابایی هستند. گفتم بهتر نیست یکبار هم شده این سایتو ببینید که درباره کار اقای عربی چه نوشته اند ؟ ایشان گفتند : مهم نیست هر چه گفتند از مرام و مردانگی خودشون بوده ما از طریق سایت شخصیمون با دوستداران اسب ارتباط داریم و علاقه به تنش نداریم
کاربر ارش احمدی.......................
اصل گفتنیهارو مدیر محترم سایت زحمت کشیدن و گفتن ...........................اما من بر حسب وظیفه و اینکه اقایی که شما در موردش بحث میکنی فعلا در بحث حاضر نیست و این موجب حق کشی میشه چند مورد رو اضافه میکنم که مورد گنگی تو بحث نباشه .................
اینکه گفتین از اسبدارهای قدیمی هستین و فلان و فلان......................تا حالا چه تولید و پرورش مطرحی داشتین که خودتون سزاوار این عنوان میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بمباران شخصیتی و حاشیه درست کردن برا یک نفر به عینه ادبیات نوشتاری شما تو این تاپیک هستش چه در مورد اسبداران کرد و عرب و بقول شما دلالان اسب و چه در مورد اقای پاریزی منش که اگه اطلاعی از اسب و اسب داری داشته باشین باید بدونین که ایشون و برادرشون از تولید کنندگان خوب اسب کرد و همچنین اسب عرب هستند که تولیداتشون موید این گفته های من هستش و مثل بعضی ها چشمم رو نمیبندم و دهانمو باز نمیکنم..........................
در مورد صدق گفته های من میتونید از دوستان کرمانشاهی....اقایان بابایی و فتاحی و لارتی و کیوانفر که ارتباط نزدیکی با اقای پاریزی منش دارن سوال کنید.................
اما در مورد استاد عربی که از افتخارات جامعه اسب ایران هستند و نوع ارتباطی که با همشهریان و همکارانشون اقایان فتاحی و بابایی و غیره دارن و بنا به مصالحی که خودشون بهتر میدونن و به کسی هم مربوط نیست که چرا زیاد خوش نیست.....................ایا این دلیلی میشه که چون اقای پاریزی منش با این دوستان در ارتباط هستش پس بدخواه اقای عربیه..............اگه کسی بدخواه یه شخص بود اون شخص رو تعریف میکرد و تولیدات ایشون رو معرفی و تحسین و نقد و بررسی میکرد ................ما که تو این تاپیک و تو معرفی اسبای کرد دیدیم که هر چی اسب اقای عربی هستش توسط اقای پاریزی منش معرفی و براش تاپیک زده شده ..............این با اون ادعایی که شما دارین القا میکنین که جور در نمیاد.............لطفا خودتون هم به وجدانتون رجوع کنید و در مورد بحثی که باز کردین قضاوت کنید...................شناختی که من از اقای پاریزی منش دارم ایشون از زحمت کشان جامعه اسب هستند و مشغول کار و تولید خودشون هستن و مشکلی هم نه با اقای عربی و نه با هیچ یک از دوستان زحمت کش این عرصه ندارن ...................توصیه منم به شما اینه که اگه خودتونو از پیشکسوتهای این عرصه میدونید سعی بفرماید که اگه کدورتهایی بین این قشر هستش رو بعنوان بزرگتر جمع از بین ببرید نه اینکه باعث حاشیه و اختلافات تازه باشید............درسته..............
در اخر از خدا میخوام که همه مارو براه راست هدایت کنه و این عزت نفس رو بده که به همه به یک دید نگاه کنیم چه اون شخص تولیدکننده باشه یا دلال اسب یا حتی کارگر اسطبل.............