سید محمد شریف نیا
Member
علی جان حرف نداره . چه قدی داره یه وجب کره مبارکت باشه.سوارشو تک چرخ بزن.:winksmiley02:
مشاهده پیوست 55400
قهرمان قهرمانان
من هم با شما هم نظر هستم همونطور که من با اجازه علی خان که مالک بودن پسوند عبد را بر ای وسیم(بن فربد دشتی)حفظ کردم .تبریک به آقای پایدار
ولی خیلی قشنگ نیست گه نام یک تولیدکننده پیشکسوت واز دنیا رفته از پسوند اسم یک اسب حذف بشه درصورتی که مالک جدید نه تولید کننده بودند نه در کشش تاثیری داشته اند ...از شخصیت جناب پایدار توقع چنین کاری نداشتم..قبلا هم خلاف قوانین بود ..
درصورتی که خیلیها که از تولیدات آخری عبدالله خان داشتند خیلی دوست داشتند پسوند عبد یدک بکشند ولی تازگی همه چیز عوض شده...
روح عبد...خان شاد همیشه نام ایشون دربین دوستداران اسب عرب ایرانی باقی میمونه اما خیلی هم مهم نیست مالک دوست داشته اسمشو عوض کنه چیزی که مهمه این اسب تولید عبد...خان هست.
من در مسابقه حضورداشتم در دفترچه هم محشرپایدار ثبت شده بود وحتی از طرف گوینده میدان که خود ابراهیمی بود و دنیای اسبی خود را مدیون عبدالله خان اسب کوچکترین نکته ای گفته نشد...شاید این بی ادبی از طرف من هست من دقیقا یادم نیست داخل دفترچه مسابقات چی ثبت شده بود