دلاور گفت:
بعضی از این افرادی که ذکر کردی خودشون نیاز به مربی دارن. البته قصدم جسارت نیست منظورم از نظر مباحث حرفه ایه . از نظر مباحث ابتدایی و نیمه حرفه ای بحثش جداست.
یه روز که باشگاه رخش بودم اون زمان آقای تیموری اونجا بود ایشون داشت یکی از خاطرات مسابقات خارج از کشورشو برای من و آقای رحیمی تعریف میکرد ایشون گفتن که اونجا از یه سواری که بسیار مقام میووردن و در کل سوار فوق العاده ای بودن و مربی هم بودن اتفاقن نام هم برد ولی من اسمش به خاطرم نمونده گفت در اون مسابقه از ایشونپرسیدن که پس شما دیگه تو سواری کامل کامل هستین و ایشون گفته که آدم هرچی تو سوارکاری بدونه بازم جای دونستن داره.
درست نیست اینطوری بگید حتی بهترین مربی ها هم نیاز به دونستن دارن.
همهء اسامیه نظر سنجی رو نمیدونم ولی اگر مربی گریه بعضی از اونا نبود خیلی ها پیشرفتی که الان داشتنو نداشتن یکیشون خود من .
هرکسی به نوبه ای مقداری معلومات داره که میتونه اونو با دیگران تقسیم کنه.
من از افراد نظر سنجی سه نفر رو به عنوان مربیه خودم میشناسم چه کارت مربیگری داشته باشن چه نه و اصلا سواری بلد باشن یا نه من به سه نفر مدیونم.
1.آقای علی کریمیان اولین مربیه من بود درسته ایرادای تو سواریم از اون اوایل تو من مونده ولی ایشون خیلی تو پیشرفت منو یاری کردن
2-مقدار کمی هم آقای عطا اله خوانساری اگر چه بعضی عقایدشون رو قبول ندارم ولی مدتی با من کار کردن
3-من آقای رحیمی رو خیلی قبول دارم و اونو مربیه رسمیه خودم میشناسم و نهایت قدردانی رو از ایشون دارم اگر ایشون نبود من الان خیلی از این پایین تر بودم.