من با نظز شما موافقم ولی متاسفانه در بعضی شهرستانها کسانی اموزش میدهن که حتی خودشانناشناس گفت:حکم مربی گری بین مربیان شهرستانها رایج شده که هر ساله دوره مربی گری میگذرون
داخل تهران برید ببینید مربیان مطرح اصلا دنبال حکم مربی گری نیستند اونها کارشون با اسب خودش حکمه/
خوب یه زمانی هم میشه که عده ای از بند p(پارتی)استفاده میکنن ودر دوره های مربی گری شرکت میکنند وبا کمترین امتیاز ممکنه قبول میشن بعد میان داخل شهر خودشون کلاس میزارن در صورتی که هنوز نتونسته کار درستی به شاگرد نشون بده /
در واقع حکم نشان دهنده کار مربی نیست /داشتن حکم باعث نمیشه که مربی کارش عالی باشه وچون حکم داره مربی خوب وآگاهی باشه
به نظر من این مربی نما ها هستند که علاقه وعشق به اسب رو از بین میبرند و با کج اموزی هاشون کار را برای همه دشوار می کنند.سزار گفت:اپادانا جان من صحبت شما را قبول
دارم ولی متاسفانه دیروز صحنه ای را دیدم
از یک مربی نما با اسب که واقعا نگران شدم
که چگونه وقتی مربی با اسب چنین رفتاری
میکند شاگردانش با اسب چه ها میکنند ???
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
واقعا همینطوره که گفتید با فکری اساسیAPADANA گفت:به نظر من این مربی نما ها هستند که علاقه وعشق به اسب رو از بین میبرند و با کج اموزی هاشون کار را برای همه دشوار می کنند.
متاسفانه همینطوره که دکتر جان هم بهش اشاره کردند :-[ :-[DVM.Shahbazi گفت:تلاش بسیار خوب است و همت داشتن نیز همینطور! اما دوستان عزیز خاصیت زین اسب همینه، هرکی دو جلسه می شینه روش مربی می شه ده جلسه که گذشت پرورش دهنده و بعد که اسب هم خرید و یک سالی هم گذشت دکتر و .....
چه حرف جالبی دکتر،من قبلا کجا این حرف رو شنیده بودم ؟APADANA گفت:ولی این نکته را هم به خاطر داشته باشید که مربی 40%موفقیت شماست در پرش.60%به خودتون مطالعات تون و تلاش تون بستگی داره.
چجور صحنه ای بود جناب سزار ؟سزار گفت:اپادانا جان من صحبت شما را قبول
دارم ولی متاسفانه دیروز صحنه ای را دیدم
از یک مربی نما با اسب که واقعا نگران شدم
که چگونه وقتی مربی با اسب چنین رفتاری
میکند شاگردانش با اسب چه ها میکنند ???
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
مثلا میخواستن اسب بدبخت رو بی مورد تنبیه کننmoien گفت:چجور صحنه ای بود جناب سزار ؟
قهرمان جان به نکته خوبی اشاره کردیقهرمان گفت:مشکل ما در ایران اینه که مطبوعات آزاد و نقد آزادانه نداریم
مطبوعات آزاد نداریم که هیچ کس سر جاش نیست
چون کسی سر جاش نیست هر کی هر جا دلش بخواد و زورش برسه قرار میگیره
و چون همیشه راه غلط و میانبر آسونتره همه به اون سمت گرایش پیدا میکنن و همه میشن مربی
اگر نقد درست باشه کسی که اینکاره نباشه از ترس انتقادهای بی جوابم که شده سراغش نمیاد اگرم بیاد دوام نمیاره
از ریاست فدراسیون و مسئولین تا مربی نماها
از اين چيزا زياد ديدم منسزار گفت:مثلا میخواستن اسب بدبخت رو بی مورد تنبیه کنن
با اسب کاری کردن که نزدیک بود پاهای اسب اسیب شدیدی
ببینه :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(البته اسیب هم دید
ولی خدارو شکر اسیب جدی نبود :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
سلام ابجی سناسنا گفت:از اين چيزا زياد ديدم من
اين غرور لعنتي آدميزاده كه ...
این صحنه تو باشگاه بچه های ما بود ؟سزار گفت:مثلا میخواستن اسب بدبخت رو بی مورد تنبیه کنن
با اسب کاری کردن که نزدیک بود پاهای اسب اسیب شدیدی
ببینه :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(البته اسیب هم دید
ولی خدارو شکر اسیب جدی نبود :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[