چرا تعجب؟؟؟سزار گفت:
اخه در حال حاضر پیشرفت خانمها خیلی خوب هستسنا گفت:چرا تعجب؟؟؟
آره خوب واقعا جاي تاسف دارهسزار گفت:اخه در حال حاضر پیشرفت خانمها خیلی خوب هست
و اینه که میگن در یزد مربی خانم نیست واقعا جای تعجب داره
این همه خانم علاقه مند به اسب هست یعنی یکیشون مربی نیست؟
من از این اقای 1547908 میخواهم که در این موردسنا گفت:آره خوب واقعا جاي تاسف داره
اما من كه چند ماه پيش با يكي از پرش كاراي خانوم يزد صحبت ميكردم خيلي از رئيس هيئت سواركاري يزد شاكي بود
ميگفت اصلا كار نميكنه خيلي هم فضا رو واسه خانوما بسته : :
ببخشيد من نه يزدي هستم كه تعصب داشته باشم نه اونجا زياد بودمan1547908 گفت:جسارتابفرمایید کجای این اطلاعات غلط بود بنده قصدحمایت ویا توهین به کسی روندارم ولی درزمان ریاست مهندس حکیمیان به اندازه تاریخ سوارکاری یزد به همه ابعادبهاداده شد من حاظرم هرجاکه دوست عزیز صلاح بدونند بشینیم ومن مدارکش راارائه کنم برای پیشرفت لازم هست قدری از تعصبات کم کنیم درضمن بفرمایید کدوم خانوم تویکی ازمسابقات پرش واردمانژشده که جنابعالی سریع اون شخص رابه پرشکارای یزد پیوندمیزنید درضمن ماچنتاپرشکارزن تویزد داریم که اون شخص یکیشون بوده
حالا چرا با عرض معذرت شروع کردید آقای همشهری؟!an1547908 گفت:باعرض معذرت بنده یه باشگاهدارتویزدم پارسال یه چنتاازخانمها برای کلاس مربیگری رفتن تهران توکلاسهاشرکت کنند ولی متاسفانه هیچکدوم حتی نتونستن توتست اولیه قبول بشن تابتونن توکلاسهاش شرکت کنند ضمن اینکه بااین اوضاع فقطخانومها مونده که راهی پیدابکنن وبیان توصحنه وشروع به تاخت وتازکنن اونوقته که باید......................................................
دوست عزیزم سلامan1547908 گفت:باسلام
حقیربعدازتغیروتحولات درهیئت هیچ اطلاعی ندارم ولی قبل ازاون دقیقاازتمام مسائل باخبربودم دوستی اشاره کردندفضابسته بوده سوال من اینه کجاوکی وچه کسی فضاروبسته لطفا بامستدلات حرف بزنیداگرکسی تونست اینکارروبکنه وثابت بکنه بنده برای همیشه دوراسب خط میکشم درثانی هرکی ازراه میرسه وحالابسته به مسائل گوناگون راهی برای نفوذدرهیئت پیدامیکنه بسرعت کمربرای ازصحنه خارج کردن دیگران میبنده ومنظورمن ازتاخت وتازهمینه درضمن برای بنده وباشگاه کوچیک ماجای افتخاره که بتونیم خدمت هرکدوم از دوستان باشیم
تمام مطالبی که عنوان کردید رو احتمالا همه ازش با خبر باشن،اما لطفش به این بود که یک نفر یادآوری کنه و از این بابت ممنونیم عزیزم.oliveira گفت:دوست عزیزم سلام
هدف ما از حضور دراین سایت وگفتگوی online ,طرح مسائل ومشکلات عدیده ورزش سوارکاری(اسب وسوار ومربی و..) در جای جای کشور براساس دیده ها وشنیده ها وجستجو جهت صحت وسقم وقوع از طریق علاقمندان بومی وجلوگیری از تکرار واشاعه در حد توان! وآشنایی با فرهنگ های درست در ایران عزیز می باشد.
چرا فکر می کنید به هر دلیل کوچکی باید دور اسب را خط کشید.؟!
چرا به این نظر به چشم یک انتقاد نگاه نمی کنید؟نقد می تواند درست ویا با استدلال طرف مقابل نادرست باشد؟
ولی بسته بودن فضا واشاعه فرهنگ سنتی و... در نقاط مختلف ایران چیزی نیست که بتوان منکر آن شد؟که صدالبته هیچ موضوعی یک طرفه قابل حل وبهبود نمی باشد؟
از شما به عنوان یک باشگاه دارایجاد فضایی سالم ومطمئن ومناسب جهت نگهداری اسبان وفضایی امن وسالم برای سوارکاران به دوراز هر تنش وعصبانیت انتظار می رود که این باتفکر از صحنه بیرون کردن وبه صحنه واردکردن به دور است.
البته ببخشیدکه من در گفتگوی شما داخل شدم ولی به شخصه به فرهنگ یزد,به دلیل قدمت احترام می گذارم.
an1547908 گفت:باسلام
حقیربعدازتغیروتحولات درهیئت هیچ اطلاعی ندارم ولی قبل ازاون دقیقاازتمام مسائل باخبربودم دوستی اشاره کردندفضابسته بوده سوال من اینه کجاوکی وچه کسی فضاروبسته لطفا بامستدلات حرف بزنیداگرکسی تونست اینکارروبکنه وثابت بکنه بنده برای همیشه دوراسب خط میکشم درثانی هرکی ازراه میرسه وحالابسته به مسائل گوناگون راهی برای نفوذدرهیئت پیدامیکنه بسرعت کمربرای ازصحنه خارج کردن دیگران میبنده ومنظورمن ازتاخت وتازهمینه درضمن برای بنده وباشگاه کوچیک ماجای افتخاره که بتونیم خدمت هرکدوم از دوستان باشیم درپایان بنده درهرساعت وهرزمان باتلفن09131547908درخدمت همگی هستم
واقعا؟این مربی خانم رو لطفا معرفی کنید.setareyekavir گفت:با سلام قابل توجه همه دوستان : تا چند ماه دیگه کلاسها مخصوصا در باشگاه صفائیه با مربی خانم هم برگزار میشه(منبع خبر ؟)
دقیقا من خودم الان 4ساله دارم پرش کار میکنم اصلا رقابتی واسه خانم ها نیست.دیگه واقعا دارم سرد میشم :sadsmiley: