مریضی؟

ناشناس

Active member
فکر کنم مریضی باشه
داخل باشگاهمون یه اسب بود که زیر فکش اینطوری شده بود دکتر هم گفت غده چرکی هست .
ا

Dr_Ghaffari

Active member
آیا می توانید اطلاعاتی در زمینه شرایط آن بدهید مانند ترشحات احتمالی ، مدت زمان ایجاد ضایعه ، گرمای موضعی ، قوام بافت متورم و .... ! به نظر من بیشتر به یک ضایعه مادرزادی شبیه است چیزی شبیه خالهای حفره ای . چون در یک نقطه بافت پوست به شکل متفاوتی در دوران جنینی تشکیل می شود و پس از تولد به دلیل نفوذ ذرات خارجی اندکی متورم می شود . هیچ گونه درد و التهابی ندارد اما فشار دادن آن ممکن است به خروج مواد خارجی انباشته شده در حفره بیانجامد .

Dr_Ghaffari

Active member
به هر حال برای تشخیص قطعی اطلاعات تکمیلی یا معاینه از نزدیک ضرورت دارد . حتی یک نمونه برداری از غدد بزاقی ناحیه نیز ممکن است چنین حالتی ایجاد کند . اما وجود آبسه را شخصا تایید نمی کنم زیرا معمولا با چنین مجرایی باید ترشحات داشته باشد !

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
Dr_Ghaffari گفت:
آیا می توانید اطلاعاتی در زمینه شرایط آن بدهید
اما فشار دادن آن ممکن است به خروج مواد خارجی انباشته شده در حفره بیانجامد .
اطلاعاتی در این مورد ندارم
فشار دادن احتمالا ایجاد درد نمیکند؟ میشه با بی حسی موضعی از درد جلوگیری کرد و خالیش کرد؟

Dr_Ghaffari

Active member
♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:
Dr_Ghaffari گفت:
آیا می توانید اطلاعاتی در زمینه شرایط آن بدهید
اما فشار دادن آن ممکن است به خروج مواد خارجی انباشته شده در حفره بیانجامد .
اطلاعاتی در این مورد ندارم
فشار دادن احتمالا ایجاد درد نمیکند؟ میشه با بی حسی موضعی از درد جلوگیری کرد و خالیش کرد؟
آنچه در عکس نمایان است ضایعه محدود به پوست است و می توان با عمل جراحی کل بافت را برداشت . به هر حال فکر نمی کنم درمان ضرورت داشته باشد و اگر بخواهیم درمان کنیم تنها درمان زیبایی است . مثل جراحی برداشتن یک خال !

سلام دکتر جان این مسائل در نوروز اباد زیاد هست !از تون می خوام بیشتر دقت کنید و حفر تونل رو یک بار دیگه بررسی کنید کما اینکه این یک درگیری سطحی است در این اسب سطح IGg , بازوفیل نیز بالا بوده!مرسی

بالا