دوستان عزیز مسابقه و داوری خیلی عالی بود واکثر اسبهایی که مقام اوردند از نظر همه اسب بازانی کهعلي دهقان ازادلام دوستان خسته نباشيد.سوال من از برگزار كنندگان اين است كه چرا مسابقه نمره اي نبود.همه به اين قضيه اعتراض داشتند.هيچ كس نميدونست چرا اسبش 1 يا 2 يا 3 شد
از نظر اكثر دوستان قضاوت فينال نريانهاي بزرگسال خيلي بو دار بود
با سلام خدمت دوستان
فکر می کنم آن دوستانی که فکر می کنند فینال سیلمی های بزرگ سال بو دار است اغلب یزدی باشند اگر فلش بکی به گذشته بزنیم در زمان داوری استاد مری بنکرافت خیلی از اسب داران یزدی که سلیقه ورزشی زیبایی ایشان را نپسندیده بودند ، شرکت نکردند چون ایشان فرموده بودند زیباترین اسبهائی که تا به حال دیده اند ، پازن ، سزار ، کره های حداد ، سیلمی های خالص ایرانی که هم قوی و بسیار کاربردی اند و هم زیبا . چون ذولفقار که بیشتر مورد پسند یزدیهاست در فینال دوم شد ، می گویند مسابقه بو دار است ؟ مگر شکست کره های برفین از مبارک پدیده جدیدی است ؟ در یزد خروش کره مبارک حافظ را می زند ذوالفقار را هم همینطور مادیان شیدز به مالکیت جناب مجرب قره گل میریزد را در یزد می زند. خجسته در اصفهان خروش را می زند و در فینال طغرل و خجسته اسطوره سیلمی ها می شوند . زیبایی f ei تهران 86 در گروهی که نریانهای سن بالا هستند خجسته و خسرو پرویز خیام خونین کره برفین را می زنند در فینال خجسته حافظ را که برخی کارشناسان زیباترین کره حال حاضر برفین می دانند را به قضاوت مارک وره می زند . حال چه شده که ما ناراحتیم از اینکه چرا ملک خور در همدان بعد از حافظ دوم می شود . و متأسفانه از نایب قهرمانی اسب وطنی ناراحتیم که چرا توانسته مقام بیاورد . غیرتمان کجار رفته ؟یک روزی تمام علوم از این مرز و بوم صادر شده و ما به دلیل کاهلی مجبور به وارداتشان هستیم . :tonguesmiley:
اسب اصیل اگر در نقشه های قدیمی نظری بیافکنیم می بینیم و می فهیم که وسعت کشور ایران در غرب به کشورهائی مانند عراق ، سوریه ، مصر می رسیده . در منطقه ای به نام بین النهرین و رود عظیم کارون اسبی به نام اسب اصیل با قدمتی غیر قابل محاسبه بوجود می آید . البته نظریه ای وجود دارد که می گوید اسب کرد پدر اسب عرب امروزی است . البته با تطابق ژنتیکی می توان به درستی این ادعا اطمینان یافت . حال چه شده اسبی که فرنگی ها دو قرن است که با آن آشنا شده اند برایش استاندارد و مشخصات تعیین می کنند مگر ما در ایران اسب شناسانی خبره مانند سرکار خانم شهابی ، بهزادخان ، حاجاتها ، بن طریفی ها ، رضاخان ها ، اشرفی ها ، حسنی ها ، بهزادیها را نداریم که بتوانیم بر اساس آن ساختار ورزشی ، زیبایی اسبانمان استاندارد و مشخصات تهیه کنیم و بر اساس آن داوری کنیم . اگر از واردکنندگان اسبان خارجی سئوال کنیم هدفتان از واردات چیست ؟ هیچکدام هدف روشنی ندارند . اسبان ایرانی از بین می روند فقط چون یک عده تک بعدی فکر می کنند وتمام جوانب اصلاح نژاد را رعایت نمی کنند.
علي دهقان ازادلام دوستان خسته نباشيد.سوال من از برگزار كنندگان اين است كه چرا مسابقه نمره اي نبود.همه به اين قضيه اعتراض داشتند.هيچ كس نميدونست چرا اسبش 1 يا 2 يا 3 شد
از نظر اكثر دوستان قضاوت فينال نريانهاي بزرگسال خيلي بو دار بود
با سلام خدمت دوستان
فکر می کنم آن دوستانی که فکر می کنند فینال سیلمی های بزرگ سال بو دار است اغلب یزدی باشند اگر فلش بکی به گذشته بزنیم در زمان داوری استاد مری بنکرافت خیلی از اسب داران یزدی که سلیقه ورزشی زیبایی ایشان را نپسندیده بودند ، شرکت نکردند چون ایشان فرموده بودند زیباترین اسبهائی که تا به حال دیده اند ، پازن ، سزار ، کره های حداد ، سیلمی های خالص ایرانی که هم قوی و بسیار کاربردی اند و هم زیبا . چون ذولفقار که بیشتر مورد پسند یزدیهاست در فینال دوم شد ، می گویند مسابقه بو دار است ؟ مگر شکست کره های برفین از مبارک پدیده جدیدی است ؟ در یزد خروش کره مبارک حافظ را می زند ذوالفقار را هم همینطور مادیان شیدز به مالکیت جناب مجرب قره گل میریزد را در یزد می زند. خجسته در اصفهان خروش را می زند و در فینال طغرل و خجسته اسطوره سیلمی ها می شوند . زیبایی F EI تهران 86 در گروهی که نریانهای سن بالا هستند خجسته و خسرو پرویز خیام خونین کره برفین را می زنند در فینال خجسته حافظ را که برخی کارشناسان زیباترین کره حال حاضر برفین می دانند را به قضاوت مارک وره می زند . حال چه شده که ما ناراحتیم از اینکه چرا ملک خور در همدان بعد از حافظ دوم می شود . و متأسفانه از نایب قهرمانی اسب وطنی ناراحتیم که چرا توانسته مقام بیاورد . غیرتمان کجار رفته ؟یک روزی تمام علوم از این مرز و بوم صادر شده و ما به دلیل کاهلی مجبور به وارداتشان هستیم . :tonguesmiley:
اسب اصیل اگر در نقشه های قدیمی نظری بیافکنیم می بینیم و می فهیم که وسعت کشور ایران در غرب به کشورهائی مانند عراق ، سوریه ، مصر می رسیده . در منطقه ای به نام بین النهرین و رود عظیم کارون اسبی به نام اسب اصیل با قدمتی غیر قابل محاسبه بوجود می آید . البته نظریه ای وجود دارد که می گوید اسب کرد پدر اسب عرب امروزی است . البته با تطابق ژنتیکی می توان به درستی این ادعا اطمینان یافت . حال چه شده اسبی که فرنگی ها دو قرن است که با آن آشنا شده اند برایش استاندارد و مشخصات تعیین می کنند مگر ما در ایران اسب شناسانی خبره مانند سرکار خانم شهابی ، بهزادخان ، حاجاتها ، بن طریفی ها ، رضاخان ها ، اشرفی ها ، حسنی ها ، بهزادیها را نداریم که بتوانیم بر اساس آن ساختار ورزشی ، زیبایی اسبانمان استاندارد و مشخصات تهیه کنیم و بر اساس آن داوری کنیم . اگر از واردکنندگان اسبان خارجی سئوال کنیم هدفتان از واردات چیست ؟ هیچکدام هدف روشنی ندارند . اسبان ایرانی از بین می روند فقط چون یک عده تک بعدی فکر
می کنند وتمام جوانب اصلاح نژاد را رعایت نمی کنند.[/QUOT
کم لطفی کردید علی خان ها رو از قلم انداختید :wacsmiley:
ازبا مادیان وارداتی اقای شریفمسابقه نمایش سوارکاری هم داشت درسته ؟ اسم اسبها ؟
از کل روز خالص ها عکس دارم. میزارم.
امیر حسین زیاد عکس داره من هم یه چند تایی گرفتم میزارم.
سلام دوست عزیز امکان دارد که بگذارید تا دانلود کنیم ؟سلام به همه دوستان من حدود 1-2 ساعت از فیلم خالصها رو که دوستان فیلم برداری کردن (با پرش دست) دارم اگر به درد خورد درخدمتم
ازبا مادیان وارداتی اقای شریف
الوند مادر ذلفقار میر یزد مالک حاجی شاتر.
سلام دوست عزیز امکان دارد که بگذارید تا دانلود کنیم ؟
الوند بود دیگه.یه مادیان کرنگ بود چی ؟
شهاب جان متشکر ولی چندتاش غلطه یک نگاه بنداز.لیست کامل نتایج مسابقه زیبایی کرمان (خالص ایرانی )خدمت دوستان ارائه می گردد
من اینا رو روز مسابقه یادداشت کردم اگه جایی مردی داره سعیدجان برام ایمیل بزن ممنون میشمالوند بود دیگه.