خوب بالاخره این مسابقه هم بر خلاف تمام زحمتهایی که دوستان مخالف در تبلیغات سوء کشیدند به نسبت خودش به خوبی برگزار شد
بجز چند اشکال جزئی بقیه چیزها قابل قبول بود
1 . عدم همکاری اکثریت جامعه اسب دار تبریز
2 . عدم اطلاع برخی مالکان از نحوه امتیاز بندی و چگونگی انتخاب قهرمان که موجب اختلاف نظر و بحث هایی در این زمینه شد
3 . عدم شرکت برخی از اسبهای مقیم تبریز به علت چند دستگی و تبلیغ سوء برخی از مالکین مدعی
4 . این یکی هم شخصی است که به نظر بنده باید انجام میشد تقدیر و تشکر از سرکار خانوم سلطان آبادی است که با توجه به مشغله های موجود و باز هم برای حمایت از مسابقات زیبایی به تبریز تشریف آوردند . . که متاسفانه انجام نشد که بنده از از این طریق از ایشون کمال تشکر رو دارم و امیدوارم شاهد حضور و حمایت بیشتر ایشون و تولیداتشون در مسابقات زیبایی داخلی باشیم
ضمنآ جا داره از برخی دوستان تبریزی که در هر گوشه سنگ اسبهای وارداتیشون رو به سینه میزنند و بعد مسافت رو دلیل شرکت نکردن در مسابقات زیبایی بیان میکنند و متاسفانه در این مسابقه هم به علل نا معلوم ( احتمالا نزدیکی بیش از حد محل برگزاری به محل نگهداری اسبهاشون حدود 2 کیلومتر :rolleyessmileyanim::winksmiley02::laughingsmiley
شرکت نکرده که هیچ بلکه از گوشه و کنار هم خبرهایی مبنی بر اینکه آقای x گفته مسابقه در بیابان و باد و خاک و .... برگزار میشود و تاکید کرده که اسبها رو شرکت ندهید( این هم از لطفشونه) ظاهرا ایشون نمیدونستند که شرایط بالا مختص و در انحصار بهترین مسابقه شو ایران یعنی یزد هست و خواستند روی دست یزدیها بزنند... تشکر کنم
همچنین از دو دوست عزیز مهندس عباسی از استان خوزستان و سید مهدی آتشی از یزد که به رغم این تبلیغات و بدون توجه به بعد مسافت در این مسابقه شرکت نمودند و همچنین فربود عزیز که از خوزستان و ایمان شیربندی که از تهران و سایر دوستانی که تشریف داشتند و متاسفانه یا اسمشون رو در خاطر ندارم و یا موفق به زیارتشون نشدم تا سهم خود را در برپایی و رونق مسابقات زیبایی کشور ادا کرده باشند به عنوان عضو کوچکی از خوانواده بزرگ زیبایی اسب عرب تشکر میکنم و به دوستان عزیز تبریزی خدا قوت گفته و امیدوارم که شاهد برگزاری مسابقات در سالهای آینده و پیشرفت این عزیزان در این امر باشم