امیریحیی پوربهزاد
Active member
هیات سوارکاری کرمان برگذار میکند
مسابقه پرش با اسب
زمان 14 .8 . 1389
مکان باشگاه مردان فارس
هماهنگی=09131400551
مسابقه پرش با اسب
زمان 14 .8 . 1389
مکان باشگاه مردان فارس
هماهنگی=09131400551
باشگاه سوارکاری الماس کویرسلام شما كجا كار ميكنيد؟چطور ميشه شما رو پيدا كرد؟
هیات سوارکاری کرمان برگذار میکند
مسابقه پرش با اسب
زمان 14 .8 . 1389
مکان باشگاه مردان فارس
هماهنگی=09131400551
حتما قربانجناب پور بهزاد
میشه خواهش کنم عکس ها و نتایج این مسابقه را برای ما بگذارید؟
حتماجناب پور بهزاد
میشه خواهش کنم عکس ها و نتایج این مسابقه را برای ما بگذارید؟
اساتید:biggrin:که فکرکنم فصل هندونه گذشتهمن اصلا سواری بلد نیستم میگن شما جز اساتید هستید اموزش هم میدهید؟
باربد (سوار ومالک آرش حسن زاده)که من دوستش دارم چون به تازگی یک کره ازش خریدم
شرکت کنندهای مبتدی البته لیست ندارم
آقای مسعود ایرامنش و طوفان(یموت خالص ..کره سیدباد)
آقای آرش حسن زاده وآرامیس
ارشیامومن زاده
اقای صعصعی
آقای روشن ضمیر
من جوپار زندگی میکنم عکسهای پرش شما رو تو سایت دیدم شکسته نفسی نکنید به هیچکس اموزش نمیدهید اگر نه شما چه کسی را پیشنهاد میکنیدفقط اقای سیفی نباشد.حتما
اساتید:biggrin:که فکرکنم فصل هندونه گذشته
ولی اگر کمکی ازدستم بر بیاددریغ نمیکنم شما کرمان هستید؟
باربد کره یک نریان تربرد یا دوخون به نام ارسلان و مادیان درشوری به نام رعنا ...چطوره پسند شما هست؟امیر جان
باربد کره چیه؟
بله جالبه به همین خاطر عکسشو گذاشتم. که اسبش بیشتر نقطه جهشهارا دور میزد ولی مانع نمینداخت.مرسی .ممنون آقای پور بهزاد
نفر پنجم چقدر نقطش رو دور داده!
فعلا باشگاهمان کوچک است واسب کلاسی نداریم .باشگاه الماس کویر هفت باغ راه اندازی بشود درخدمتیممن جوپار زندگی میکنم عکسهای پرش شما رو تو سایت دیدم شکسته نفسی نکنید به هیچکس اموزش نمیدهید اگر نه شما چه کسی را پیشنهاد میکنیدفقط اقای سیفی نباشد.
تو قسمت چند سال سواری میکنید توضیح دادم میگن اقای سیفی پرشکار نبوده وبلد نیست پرش یاد بدهباربد کره یک نریان تربرد یا دوخون به نام ارسلان و مادیان درشوری به نام رعنا ...چطوره پسند شما هست؟
بله جالبه به همین خاطر عکسشو گذاشتم. که اسبش بیشتر نقطه جهشهارا دور میزد ولی مانع نمینداخت.
فعلا باشگاهمان کوچک است واسب کلاسی نداریم .باشگاه الماس کویر هفت باغ راه اندازی بشود درخدمتیم
اگر علی آقا نمیخواهی باشه .آقای مسعود ایرامنش خیلی خوبه برای آموزش
چرا علی آقا نه؟ مسافت هم نداری
یادم نبود دوستان میگویند عراقی بوده.عکس کره توقسمت دوخون میگذارم لطفا ببین چطوره ونظربدهارسلان دوخون تربرد یا تراکنر؟ ارسلان رومیشناسی؟
شاید تورده های بالاتر پرش زیاد موفق نباشه ولی قوی ومتناسب به نظر میاد.
اگه ارسلان تروبرد باشه باید به رعنا تبریک گفت.
اسب خوبیه :smilingsmiley:
اگه میخواهی پرش کارکنی آقای مسعود ایرامنش باشگاه چناران جاده زرند خیلی خوب هستندتو قسمت چند سال سواری میکنید توضیح دادم میگن اقای سیفی پرشکار نبوده وبلد نیست پرش یاد بده
بزرگسالان
مقام اول=آقای آرش حسن زاده با آفرون
مقام دوم=آقای آ رش حسن زاده با باربد
مقام سوم=اقای محسن ایرامنش با سانلایت لطفااصلاح کنید