مشكلات سواركاری بانوان

دوست گرامی این سوالیه كه من پرسیدم و اگه شما نظرتون رو گفتید بسیار خوب. از دوستان دیگه هم میخوام نظر بدن اگه نظری هست. من مدت زیادی نیست كه وارد دنیای سواركاری شدم .روش من در برخورد با اینطور آدمها تا حالا همون راهی بوده كه شما گفتید و مطمئنا اگه راهی بود كه قطعا جواب میداد این مسئله به عنوان یه مشكل مطرح نمیشد.بنابراین خواهش میكنم با دید واقع گرایانه و نه تئوری به مسئله نگاه كنید.این همون راهیه كه پدر و مادرهای ما از بچگی به ما یاد دادن.راه حل شما شبیه نصیحتهای دوران كودكیمونه.اینطور نیست؟ شما اینجا سواركاری نكردید.درسته؟ فرهنگ اینجا با آلمان بسیار متفاوته.و در اینكه این فرهنگ تا چه حد روی همه چیز از جمله جو سواركاری تاثیر میذاره شك نكنید. بنابراین با احترام كامل به نظرات شما خواهش میكنم از بیرون به مسئله نگاه نكنید.به عنوان یه خانمی كه در ایران زندگی میكنه با تمام محدودیتهای موجود ، با وجود تمام تعصباتی كه هنوز ریشه هاش وجود داره ، با تمام مشكلاتی كه یه دختر ایرانی توی وطن خودش داره و چه بسا توی خانواده خودش ، با در نظر گرفتن تمام اینها بگید.اگر یه دختر توی كشور ما بخواد یه سواركار بشه راهش به آسونی راهی كه آقایون در پیش دارن هست؟

N

Naghmeh Cavallaro

Guest
سلام سميرا جان
همونطور که گفتي من تا حالا در ايران سوارکاري نکردم و کلا با مسائل مانژ سواري ايران به دورم که البته اينو باز هم تو پستهاي قبلي گفتم ولي من دوست داشتم جواب من رو بدي که شما به عنوان خانمي که تو ايران سوارکاري کرديد چه نظري داريد و فکر مي کنيد چطور ميتوني تاثير بذاري روي اين جو. در ضمن خداي ناکرده فکر نکنيد که من نصيحت ميکنم چون اين روش من هست و تا حالا هم مشکلي نداشتم خدا رو شکر.شايد براي هر کسي يه روشي جواب بده.شما نظر خواستيد من نظرم رو گفتم .اصلا نصيحت نبود يا حتي تئوري.
پس حالا که شما اهل نصيحت کردن و تئوري گفتن نيستيد نظرتون رو بديد تا ما هم بشنويم.راستي اگه به پيشکسوت سر بزنيد ميتونيد از christina libherr مطلب قابل توجه و قشنگي رو ببينيد.

بله.البته كه من نظر شما رو خواستم وبسیار هم سپاسگزارم از توجهتون به بحث.ببینید همونطور كه گفتم من توی جامعه سواركاری یه تازه واردم. از تمام سیاستها و كارشكنی ها ، خودخواهی ها ، فساد یا هر چیزی كه توی این جامعه ممكنه باشه اطلاعات كاملی ندارم.من فقط نمونه هایی رو دیدم و همونطور كه گفتم اگه راه قطعی برای این مشكلات سراغ داشتم این بحث اصلا مطرح نمیشد.ما برای همین داریم تبادل نظر میكنیم.فراموش نكنید.برای اینكه همه نظرات رو بشنویم و به یه نتیجه گیری برسیم.اینجا قرار نیست كسی اطلاعاتشو به رخ دیگران بكشه یا نصیحت كنه.قطعا شما هم چنین قصدی ندارید.اینجا دنیای كوچیكیه برای كسایی كه قلبشون برای این رشته ورزشی و اسب میطپه. برای یادگیری.من هم یه شاگردم.
اما نتیجه ای كه خودم با همین مدت محدود حضورم در این جامعه گرفتم اینه كه توی این ورزش اگر تمكن مالی نداشته باشی مشكلات خیلی زیادی برای رشد پیش روت هست.اگر وضع مالیت خوب باشه شاید مشكل داشته باشی اما كمتر از حالت اول.اگه شانس بیاری و با آدمای خوب آشنا بشی ، اگه باشگاه مناسبی رو بشناسی و افراد مطمئنی رو ،میتونی امیدوار باشی كه سختی راهت كمتره.ولی اگه با بد شانسی توی اوایل یادگیریت به خاطر اشتباه مربیت آسیب ببینی یا اگه ...اونوقت میفهمی كه مربی مهمه چه از نظر فنی و چه از نظر اخلاقی.

N

Naghmeh Cavallaro

Guest
سلام
واقعا شما فکر کرديد که اينجا جاي به رخ کشيدن اطلاعات ميتونه باشه! فکر نمي کنم که من يا دادار يا هيچ کس ديگري چنين قصدي رو داشته بود. من هم واقعيت اصلا اهل نصيحت و آموزش نيستم ،‌کما اينکه با شرايط جامعه اونجا سوارکاري نکردم، بگذريم تمکن مالي تو هر رشته ورزشي مهم هست، ميتونيد از شرح حال دوست و هموطن خوبمون ارغوان رضايي که مقيم کشور فرانسه هستن با خبر بشيد.مربي خوب خيلي مهمه، درست گفتيد مربي خوب که شاگرد و ظرفيتهاي شاگردش رو بشناسه ، بتونه درک کنه که شاگرد در حال حاضر در چه وضعيتي از تعادل وجود داره و بعد تمرين رو بده به شاگرد. بسيار متعجب ميشم از سوارکارايي که هنوز به اسب و گامها و تعادل خودشون اشراف ندارن و پرش رو شروع مي کنن! کلي آسيب ميبينن، شکستگيهاي الکي ، و ....لازمه اينو بگم که اينجا سوارکاراي حرفه اي هم شکستگي و آسيب ديدگي زيادي ندارن.شايد باورتون نشه اما خيلي هاشون 2 تا 3 بار از اسب زمين خوردن.فکر ميکنيد دليلش چيه؟
براي اينکه مي دونن چه حرکت و گامي رو در چه مرحله اي از بالانس انجام بدن و به طور کلي با خودشون صادقن و بلند پروازي بي دليل ندارن.افراد و معلمهايي رو دارن که بدون هيچ غرض و يا ....واقعيت رو بهشون ميگه و کل سيستم يعني اسب و سوارکار با هم بالا ميان.

N

Naghmeh Cavallaro

Guest
rasti yadam raft beporsam.
oun poste pishkesvat ra didid dar morede Christina libherr?
chetor bud be nazaretun?

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
باسلام
خدمت دوستان
بنظر من یک علت اصلی این اتفاقات کم بودن تعداد افراد در این رشته است, یعنی چون خصوصی شده افرادی که داخلش هستند یا ازقبل بودن و ادعای خیلی چیزا رو دارن یا تازه وارد هستند, و نکته قابل توجه اینست که مردم ما ذاتا منفی گرا هستند یعنی بر اساس شنیده هاشون از دور و اطراف تصمیم میگیرن و رای صادر میکنن.یعنی
اینکه شما وقتی از فردی که حتی تابحال اسب سواری نکرده چه برسه به سوارکاری میپرسید درباره این رشته نظر جالبی نداره و کاملا پیش داوری منفی میکنند.که جو بدی داره و خیلی از خانواده ها مایل نیستند دختر یا حتی پسرشون وارد این رشته بشه و لذت ببره.جدای از اینکه چون تعداد افراد کمه این ورزش گرون هم شده, در اروپا این ورزش بنگاه یک سرگرمی برای قشر پولدار جامعه دیده نمیشه و یک ورزشه مثل ورزشهای دیگه.متاسفانه بعلت اینکه این ورزش درکشورما بعلت تصمیمات غلط و شعار دادنها تبدیل به یک سرگرمی برای پولدارها شده و این افراد حس سلطه و اجازه دادن به خودشون برای بدست آوردن هرچیزی به هر قیمتی دارند و این رفتار رو از خود بروز میدهند,این مشکلات که ذکر شد بوجود میاد.دقیقا مثل دانشگاهها پانزده سال پیش کلاسهای خانمها و آقایان جدا برگزار میشد ولی امروز عادی شده کاملا و در این زمینه مشکلی بوجود نمیاد.
بنظر من ما در حال گذر فرهنگی هستیم این اتفاقات در همون اروپا هم افتاده و مردم باور کردند
دوم اینکه جامعه اروپا کاملا متفاوته با اینجا, هنجارها و روشهاش فرق داره و نمیشه مقایسه کرد,شاید هردو به یک نتیجه برسیم ولی ممکنه روشهای یکسانی نداشته باشیم.ولی من مطمینم که اگر کسی میخاد موفق باشه توی هر کاری باید الف تا ی اون کار رو خودش انجام بده از تمیز کردن زیر اسب تا انجام تمرینات طاقت فرسا.

علت دیگری که باعث این مشکلات شده وجود افرادیست که خودشان به جایی نرسیدند ولی ادعای استادی دارند, نمونه های بسیار زیادی وجود دارد از استادانی که جواب چرای سوالات رو ندارند و سعی هم در دانستن نمیکنند چون ازشون خواسته نمیشه و اگرهم خواسته بشه خیلی با رفتار تند و زننده ای برخورد میشه.
چون فلان استاد پدرو پدربزرگش مهتر بودن و نعلزن دلیلی بر بیشتر بودن اطلاعات و تواناییش نیست. اگر بود ما اینجا نبودیم امروز و اغلب هم اتفاق افتاده که این استادان با آموزشهای غلط و سنتی خود پایه سواری افراد را خراب کرده اند و آموزش دیدگان نیز چون به استادان خود باور دارند بهیچ وجه اشتباه خود را قبول ندارند.هدف این انجمن هم اینست که سطح دانش افراد رو بالا ببره که چراهایی برایشان بوجود آورد.
چرا این ورزش امروز اینگونه است؟
چرا این صنعت که در دنیا بسیار پولساز است در کشور ما درحال مرگ است؟
چرا با اینکه اسب در فرهنگ و دین ما جای خاصی دارد امروز توجهی به آن میشود؟
چرا با اینکه این صنعت اشتغالزاست سرمایه گذاری در آن انجام نمیشود؟
و هزاران سوال دیگر

DADAR

Member
dorood
dar javabe soale samira ke gofteh bood ma be onvane yek ozv az jameaye savarkari chikar mitonim bekonim ??.1
va aya kari az daste ma bar meyad ya kheyr hala farghi nemikoneh mard ya zan???1

be nazare man
moshkelat hamisheh 2 dasteh hastand yek seri moshkelate jozee ke mitoneh baraye har shakhse savarkar be anvaea mokhtalef pish beyad masalan fazaye bade yek bashgahe khas khob mitonim bashgahemon ro avaz konim ya be dalile tazeh kar bodan dochare morabeyane bi salaheyat shodan khob baad az vaghef shodan be in mozoa baz ham mitonim ba tahghighate kafi ba yek morabi ba salaheyat va daraye tajrobeye kafi shoroa be amozesh konim
albateh har kodom az in eshtebahat mitoneh baese zarare mali badani zamani va...1 besheh khob baraye residan be hadaf bayad kheyli vaghtha ham motehamele zarar shod

ama sereye dovome moshkelate kalan hastand : yani moshkelati ke hal shodaneshoon tanha dar daste ma va tahte eradeye yek shakhs nist :masalan seyasatgozarihaye eshtebahe fedrasione savarkari be khatere band bazihaye goroohi ke taasire on tanha bar yek shakhs ya yek bashgah nist balkeh kole sanate savarkareye keshvar ro tahte taasire khodesh gharar dadeh va bimar mikoneh

yek shakhs be jaye khodesh mitoneh taasire kami dar in ravand bezareh vali rahgosha nakhahad bood dar chenin mavaredi be harekathaye goroohi taasirate bishtari ro be hamrah khahad dasht masalan eateraze gorohi az savarkarane ostane fars dar anvaea mokhtalef nesbat be amalkarde reaise heyate savarkareye ostan

pas natijatan momken hast ke betonim moshkelate shakhseye khodemoon dar jameaye savarkari ro ke on ham mitoneh ta andazeye zeyadi zaeedeye vojoode moshkelate kalan hast ro hal konim ama baraye taasir gozashtan bar tasmimgirihaye fedrasion oon ham dar in jave bi ghanoon va bedone azadi hata azadeye bayan va gorohak bazihaye sazmane tarbeyat badani va fedrasionhaye tabeaeh ehteyaj be idehaye bozorgtar harekathaye bozorgtar afrade ba nofooztar hatta pole bishtar sabegheye derakhshantar va eshghe paydartari darim
felan
bahse moshkelate savarkareye banovan bahse daghi shodeh ke koli nazarate khob az dostane khobi hamchoon amir naghmeh samira va omidvaram dar ayandeh digar karbaran dar on dadeh shodeh bezarid man haminja yek khordeh az bahse banoan pa ro faratar bezaram va be moshkelate asaseye in varzesh dar mamlekatemoon eshareh konam

ba vojode esteadade foghaladehee ke dar bacheh haye irooni hastesh ke man behesh iman daram

in varzesh dar iran hich hadafe sazmandehi shodehee ro donbal nemikoneh va agar dar maghateaee tavasote afradi hadafmand shodeh sarian az mozeae tasmimgiri barkenar shodan

har kas ke bar masnade reyasate fedraseyon takeye mizaneh in keshteye badban shekastaro mikhad be saligheye khodesh hedayat koneh na bar tebghe estandardhaye be rooze donya va tebghe amar va arghame vagheaee in reshteh dar donya

hamisheh az lahaze teoori sad peleh balatar az ooni hast ke amal misheh mesle beseyari az morabeyan va savarkaran

moteasefaneh sathe keyfeye amozesh dar tamame reshteha paeen va salighehee ya tajrobi hast na akademik va be rooz

payeye tamame reshtehaye savareh dar donya danestane dressage hast ke dar iran be hade aghalesh yani dressage paye ya basic ham hich tavajohi nemisheh be ghole yeki az morabeyane beseyar ba sabegheye pareshe keshvaremoon (dreessage bara dokhtarast) khodetoon ta akhareh ghesa ro bekhonid

ta esm az savarkari meyad hameh be paresh fekr mikonan paresh dar iran shodeh yek noa jonoon

ba tamame in tafasir va moshkelate zeyad hastand kasani ke kamelan be rooz va be door az in hayahoye ashoftehbazar mashghool be tarbeyate asb va savarkari hastand ama teadadeshoon kheyli kameh shayad be teadade angoshtane dast....10

ba hameye in ahval man be ayandeye in reshteh nesbatan omidvaram chera ke mibinim kam kam dareh dide savarkaran baztar misheh albateh kheyli kond vali dar hale avaz shodan hast

savarkarane keshvaremoon kamo bish ro avordan be amoozesh dar keshvarhaye uroopaee va ahameyat dadane bishtar be dresssage ke inha hameh mitoneh nokate mosbat va omidvar konandehee basheh

نغمه عزیز سلام
قبل از هر چیزی اینو بگم كه خدای نكرده من نگفتم كسی اینجا اطلاعاتشو به رخ میكشه.بلكه دقیقا برعكس.گفتم شما هم قطعا چنین كاری نمی كنید.بنابراین لطفا ناراحت نشید. :) لازمه بحث وجود مخالفتهاست و گرنه نیازی به تبادل نظر نبود.این مخالفتها ما رو به یه نتیجه گیری صحیح هدایت میكنه.
خوشحالم كه این بحث باعث شده بتونیم از چند دید مختلف به مسئله سواركاری در كشورمون نگاه كنیم و متشكرم از تحلیل های جالب همگی.همونطور كه دادار گفت اولین و ساده ترین راه اینه كه بریم باشگاه و مربیمونو عوض كنیم. و گفتید كه برای رسیدن به موفقیتها آدمها گاهی باید متحمل ضرر بشن.در این شكی نیست.ولی گاهی این ضررها قابل جبران نیستند.سوال اینه.چطور این ضرر ها رو به حداقل برسونیم.فرض كنید كسی میخواد این رشته رو شروع كنه و از سیاستها و شرایط حاكم بر سواركاری كشور اطلاعات دقیقی نداره.شما پیشنهاد می كنید چطور اطلاعات به دست بیاره؟ چطور باشگاه و مربیشو انتخاب كنه؟ در حال حاضر بیشتر سواركارای تازه كار از راه سعی و خطا یه باشگاه مناسب پیدا میكنن.راه دیگه ای وجود داره ؟
در مورد سوالهای امیر حسین : به نظر من متاسفانه سیاستهای خاص حاكم بر جامعه ما روی بیشترین چیزی كه اثر منفی میذاره سرمایه گذاریه.اون هم سرمایه گذاریهای كلانی مثل صنعت اسب.شما تصور كنید كسی بخواد در صنعت اسب توی ایران سرمایه گذاری كنه.اولا بازار خوبی برای اسب در ایران هست؟ دوما تضمینی برای برگشت سرمایه هست؟ منظور من كسایی نیستن كه اسبهای درجه پایین خارجی رو وارد میكنن و به قیمت بالایی میفروشن.این یه جورایی دلالیه.و دلالی توی كشور ما متاسفانه شغل پولسازی شده.منظور من سرمایه گذاری در پرورش اسب و اصلاح نژاده.كاری كه با وجود منابع غنی توی كشور ما انجام نشده.شاید حضور افراد نا مطمئن توی این صنعت هم باعث شده كسی به این سرمایه گذاری راغب نباشه.از طرف دیگه با وجود وضع نابسامان اقتصادی كشور ما یه سرمایه گذار مطمئنا ترجیح میده روی چیزی سرمایه گذاری كنه كه بدون هیچ زحمتی سود فراوانی رو براش میاره مثل ملك.تنها چیزی كه شاید بتونه یه سرمایه گذار رو جذب كنه عشق به اسبه.دیگه اینكه متاسفانه ما فقط وقتی دم از دین و فرهنگ میزنیم كه قرار نباشه زحمت بكشیم و متحمل مخارج و تلاشهای بی وقفه بشیم.جایی كه منافع ظاهریمون اجازه نده همه اینا رو فراموش میكنیم.اسب توی دین و فرهنگ ما جایگاه خاصی داره.پس چه اتفاقی افتاده كه اینطور مهجور مونده؟ شما دلیل دیگه ای برای این مسئله می بینید؟سرمایه های ورزش كشور ما مخصوص چند رشته خاص مثل فوتباله با این استدلال كه جزو ورزشهای مدال آوره ( حالا حتی اگه سالها هیچ مدالی نیاورده باشه).

N

Naghmeh Cavallaro

Guest
Salam dustan
man nazaram ra dar yek satr khaili kholaseh migam ama ghabl az oun mikham begam ke lotfan be kasi bar nakhoreh chon khaili bitaraf va kkoli sohbat mikonam va dovom inke estesna ham hamishe vojud dare va manzuram 65 darsad hast na 100 darsad
ba kamale tasof bayad begam ma ensanhayi tanbal va maghrurim va baraye hich kari nemikhahim zahmat bekeshim ,fekr mikonid dalali chera inghadr roshd dareh?!chon hich kas poolesh ra toye tolid nemizare va .....bahse derazi hast va az hoseleye jam kharej.maghrurim baraye inke ye pishineye tarikhi darim khodemun ra khafeh kardim bahash,cheshh ha ra baz konid va bebinid dar donya che migzareh!alan ki ahamiat mideh iran avalin mobade bazie chugan budeh in moheme ke az oun tarikh va ... chi ra hezf kardim!
begzarim man fekr konam bahse talkhi ra shoru kardim va vaghiat inke man az jameye savar kari anja chizi nemidunam va emsal baraye avalin bar konjkav shodam bebinam che halati hast.
hala dust daram bedunam samira jan shoma kodum bashgah miri?razi hasti?moalemet khub hast?va che tamrinhayi ra kardi ta alan?
ghorbane hamegi
Naghmeh

سلام
نغمه جان من توی این مدتی كه سواركاری كردم 3 تا باشگاه و مربی عوض كردم و چند تا باشگاه دیگه رو هم دیدم.یعنی همون كاری كه دادار گفت.فكر میكنم اینكه من چه تمرین هایی رو انجام دادم به این بحث ارتباطی نداشته باشه.فقط اینو بگم كه همونطور كه گفتی اینجا به اصول و پایه های سواری زیاد اهمیت داده نمیشه. من هم مثل خیلی های دیگه طبق نظر مربیم خیلی زود پرش رو شروع كردم و چند ماه پرش كار كردم.در حال حاضر تازه باشگاهمو عوض كردم بنابراین نظری نمیدم فعلا.اما به نظر میرسه با مربی جدید دارم از اول اصول سواركاری رو یاد میگیرم.خودت چی نغمه جان؟ كمی از روند سواركاریت بگو و اینكه شیوه آموزش اونجا چطوری هست؟ یكی از اشكالاتی كه اینجا هست به نظر من اینه كه به بدنسازی مناسب این رشته توجه نمیشه.اونجا كه اینطور نیست درسته؟

N

Naghmeh Cavallaro

Guest
salam samira
porsesh az nahveye tamrinatet be bahs marbut mishe cjon dust dashtam bedunam ounja az che marhalehi shoru mikonan va az che tamrinati.
man be emailet adresse messengeram ra ferestadam ke mitunim ba ham on line chat konim.
man khoshbakhtaneh moaleme khaili khubi daram oun avalin chizi ke be man yad dad in bud ke hes konam va be man dar ruze aval goft ke to amadi hes koni va dark koni ke chekari mikoni na inke yek seri harakat namayeshi ra anjam bedi chon in ye mojud hast na ye mashin va be tore koli begam ke man deresaj kar mikonam va tasmim nadaram be in zudiha paresh kar konam chon inja shoma bad az modati ke ruye deresaj mosalat shodi ejazeye paresh dari,daghighan bar axe iran ;D
chera inghadr zud paresh ra shoru kardi?omidvaram ke asibi nadideh bashi?!baraye inke payamadhaye badi dare,man ino dar yeki az dust haye savar karam dar iran didam ke fake payinesh be khater nadunam karie moalemesh shekast va....begzarim,man ke amadam ba ham mitunim deresaj tamrin konim va lezat bebarim az in varzesh.koja hst bashgahi ke miri?mitunim asb keraye konim?
ageh betuni ba messenger baham dar tamas bashi baram behtare chon inja ye meghdar bahs omumi hast
Naghmeh

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
سلام
نغمه جان میشه اگر امکان داره بحث درباره جنبه های عمومی درساژ و پرش و آموزشهاتو همینجا ادامه بدی؟ که باهم روش صحبت کنیم و نظر بدیم؟
درمورد چیزهایی که یاد گرفتی و داری روش کار میکنی؟ یا اتفاقات و تصمیمات؟
درضمن تاپیک جداگانه برای درساژ هم داریم
N

Naghmeh Cavallaro

Guest
ok amir hosein
man hamin ja aval chand ta harekat ke be samira ghol dadam mizaram

dar morede in mozu dar bakhshe deresaj tozih midam amir hosin.

پیوست ها

• deresaj 1.jpg
    deresaj 1.jpg
    23.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • deresaj 2.jpg
    deresaj 2.jpg
    28.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • deresaj 3.jpg
    deresaj 3.jpg
    12.4 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • deresaj 4.jpg
    deresaj 4.jpg
    14 کیلوبایت · بازدیدها: 5

rahmani1222

New member
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

نظر من اينه كه هر كس چه دختر و يا پسردرهر كاري ذهنش رو كاملا معطوف كنه به همون كار كاملا موفق ميشه مسائل اينچنيني در ايران شايد بشتر باشه ولي تو همه جاي دنيا هست من از بستگانم تو آمريكا در همين مقوله سواركاري خيلي مشكلات داره از نظرهاي مختلف كه همه ميدونيم شايد بازهم به اين خاطره كه ايرانيه ؟ توهر كاري مشكلات خاص خودش هم هست و با وجود مشكلات هست كه آدم كسب تجربه ميكنه و موفق تر ميشه يه سواركار خوب وقتييه مربي كاربلد و پخته ميشه كه با همه مشكلات خاص تو زمانش هاي مختلف دست و پجه نرمكرده و راه حلش هم بلده ... من هميشه عقيده دارم كه اگر كسي تو كارش جدي باشه و به همه بفهونه كه من هم راحت لباس ميپوشم و هم بگو بخند ميكنم ولي اهل چيزي نيستم هر پسري هم باشه كه خيلي ... باشه بازهم اينو ميفهمه ولي يه امايي هست كه آيا واقعا همه ما ها تو نهايت تنهايي با خودمون هم رو راست هستيم يا نه ؟ الان تو مقوله موسيقي و يا هنر هم اينچنين مسائلي وجود داره ولي كي اين مسائل رو به وجود آورده ؟ از اول و ازل كه نبوده پس امثال ماها بودن كه بوجودش آوردن ... از يه كره ديگه كه نيومدن ... ولي باشگاه سواركاري كه از شهر بعد مسافت دارن و يا محيط هاي خلوت تري دارن مشكلات بيشتره كه قبول دارن ولي اين مشكلات فقط مختص ايران نيست الان شما تصور بفرماييد در روسيه نهايت مشكلات و حتي خطر هم براي آقايون و خانوم ها در محيط هاي سواركاري وجود داره ... اصلا كجا مشكلات نداريم ؟ من فكر ميكنم كه ماها رو راست نيستيم و هميشه تو شرايط خاصي كه قرار مييريم انوقت ميگيم كه محيط خوب نيست ... ماهمه عوض يك جامعه هستيم و خودمون همه اين مسائل رو به وجود آورديم و نه هيچكس ديگه اي و علتش هم اينه كه تو ايران كساني كه دنبال رشته هاي خاصي مثل اسكي يا سواركاري يا .. . ميرن آيا واقعا از روي عشق و علاقه ميرن يا به دليل ديگه ايي ؟ پس اون افراد كه حالا پولدارن و بهتر بگبم يهو به يه جايي رسيدن فكر ميكنن كه هزار و يك جور رابطه هاي آنچناني با جنس مخالفشون هم جزء كلاس كارشونه و ... متاسفانه اين مسائل وجود داره و نياز به فرهنگ سازي داره كه تو بحث ما نميگنجه چون الان ساليان سال هست كه داريم همه چيزمون رو از دست ميديم حتي فرهنگ مون رو ... كسي كه صفات حيواني اش از صفات انساني اش بيشتر باشه براي جامعه مضره حالا تو باشگاه باشه و هر كجاي ديگه فرقي نميكنه ...

مرضیه

Member
با سلام خدمت همه ي دوستان عزيز
قبل از هر چيز لازم ميدونم كه از سميراي عزيز تشكر كنم بخاطر بح‍ث زيبا و مهمي كه مطرح كرده. نظرات همي دوستان رو خوندم و كاملا با نظرات سازنده شون موافقم، اما گذشته از همه ي اين مسائل كه تا حدودي به خود آدم و تا حدودي هم به جامعه مربوط ميشه، مشكلات ديگه اي هم وجود داره كه فكر ميكنم خالي از لطف نباشه اگر راجع بهش بحث كنيم، اون هم مسئولان كشور ما هستند كه بايد ديد چقدر در جا انداختن فرهنگ ورزش بانوان در ايران (نه فقط سواركاري) ورزشكاران رو حمايت مي كنند؟ آيا اگر ما با اين همه استعداد سواركاري كه در بين بانوان ما هست ، سالي ، يا نه دو سالي يك مسابقه ي سواركاري بين خانم ها داشته باشيم، آيا رفته رفته اين موضوع بين مردم جا نخواهد افتاد كه بله ، خانمها هم ميتوانند سواركار باشند؟ چه بسا كه ما قبل از هر ورزشي در تاريخ خودمون زنان سواركار رو داشتيم ،كه پا به پاي مردان سواركاري ميكردند. سميرا جان من چند وقت پيش مربي مشتاقي رو ديدم كه بخاطر شركت توي كورس و اثبات اينكه توانايي اين كار رو داره حاضر بود لباس بدل آقايون رو بپوشه...! اين واقعييته، فيلم وسترن نيست .نمي دونم چقدر صحت داره ولي از همون مربي شنيدم كه خانمها مسابقه ي كورس ندارن و دليلش جالبتره...بخاطر اينكه در اولين و آخرين كورسي كه براي خانمها گذاشتند چند نفر از روي اسب زمين خوردند كه مطمئنم اغراق هم در پخش اين خبر بي تاثير نبوده، ولي گيريم درست...اصلا زمين خوردن با سواري عجينه...يا مگه آقايون زمين نميخورن؟ مگه همين چند وقت پيش توي كورس خوزستان يكي از سواركارا همون توي دپار زمين نخورد...؟اين اصلا دليل قانع كننده اي براي حذف مسابقات كورس بانوان نيست! ما به چيزي بيشتر از تلاش و پشتكار نياز داريم، دادار عزيز علاوه بر فاكتورهايي كه شما اشاره كرديد ، ما حمايت مسئولان رو هم نياز داريم... اگر كسي نظر يا پيشنهادي در اين زمينه داره خوشحال ميشم بشنوم.سميرا جان اگر اطلاعاتي در مورد مسابقات بانوان داري ،يا اينكه اگر هست در چه رشته هايي ،ممنون ميشم كه اطلاعاتت رو در اختيار من بذاري.
[/b

DADAR

Member
doste aziz marzeyeh,,,,1
man ham ba nazare shoma kamelan movafegham
az tarafi chand rooze pish khabari ro shenidam ke dolat vorode harcheh bishtare khaharan be doreh haye daneshgahi ro dalile ijade moshkelate ejtemaee danesteh va khahane mahdood kardane vorode khaharan be doreh haye amozesh ali shodand

hala shoma chetor mikhahid az in jamaat entezare farhangsazi oon ham dar savarkari,,,oon ham dar kooors ,,,,oon ham baraye khaharan dashteh bashid bishtar shabih be yek gonahe kabireh ast ta,,,,,,,,,,1

ba nazare asbe irani movafegham ke bakhsheh khosoosi nabayad be omide bakhshe dolati bashad
be omide roozi ke dolat hemayat konandeye tamame javanha ba idehhaye jadid bashad

علی واحدی

Active member
Naghmeh Cavallaro گفت:
سلام سمیرا
خوشحالم كه از این طریق با هموطن هام ارتباط داشته باشم.قبل از همه چیز بگم كه من 5 سپتامبر دارم میام ایران و تمایل دارم كه تو و امیر حسین رو ببینم و با هم بریم برای سواری.حدس میزنم كه فان باشه.من كل عمرم رو این طرف نبودم و سعی میكنم سالی یك بار به ایران سر بزنم اما منظورم از سر پایین انداختن این نیست كه اجازه بدی بهت هر توهینی بشه. منظورم این هست كه سر به سر اینجور آدمها نذاری.بله اینجا هم آدمهای عجیب و غریب هستن ولی وقتی توجه نمیكنی بهشون دیگه بهت كاری ندارند.اما اگه تو ایران وقتی توجه هم نمیكنی بیشتر اذیت میكنن پس باید بگم دوست من اینها سادیسم دارند و بیمار هستند و باید به جای سواركاری تحت نظر دامپزشك قرار بگیرن ;D
بگذریم.من چندین بار كه ایران بودم دیدم خانمها حتی توی خیابون به آقایونی كه مزاحم میشن فحش میدن یا جواب میدن یا حتی درگیر فیزیكی میشن!!! این موضوع رو من هیچ وقت نتونستم بفهمم.من واقعا نمیدونم اگه محل كسی نذارم ولی اون آدم بیشتر بخواد نزدیك بشه و اذیت كنه خوب من هم برای خودم تدابیری اتخاذ میكنم و حتی میتونم با پلیس درمیون بذارم.ولی برای من تا به حال چنین مشكلی پیش نیومده چون همیشه برای همه احترام قائلم و اونهایی هم كه آدمهای بدی هستند نمیان جلو.اما ایران رو نمیدونم كه چه جور هست! شاید فقط بی توجهی و فراموشی اینجور آدمها چاره این كار نیست و باید فكر دیگری كرد.اما در كل امیدوارم همه آدمها فهم و درك و احترام به همنوع رو یاد بگیرن و برای هم حریم قائل بشن.
ارسالاتتون خیلی پر محتوا و مهم هستند و ما هم امیدواریم که به قول شما همه آدمها فهم و درک و احترام به همنوع و غیر همنوع رو یاد بگیرن و برای حریم همدیگر هم احترام قائل بشن که در اینصورت تمام مشکلات حله ولی صد افسوس................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام به دوستان خوبم
لطفا در مورد ضررهایی که سوارکاری واسه خانوما از نظر جسمی (و احیانا بارداری) داره توضیح بدید که این بزرگترین مشکل منه در حال حاضر،یعنی این موضوع خانوادم رو خیلی نگران کرده.
لطفا کامل پاسخ بدید که خیالم راحت باشه و بتونم یه جواب منطقی به همه بدم،چون من بدون سوارکاری هیچم.
مرسی

سلام
ا-فرهنگ
2-عدم استقبال بعلت عدم اطلاعات والدین

در مورد مهتر خانم
همین الان من به شما یکی از مراکز پرورش تروبرد رو معرفی کنم میری کار بکنی؟ آموزش هم میبینی. متاسفانه به چشم کار نگاه نمیشه بهش

و دوم هم اینکه والدینی که قراره بچه رو از کودکی با اسب آشنا بکنند خودشون هیچ اطلاعی ندارند
البته اگر توجه بکنی بین پسرها هم اکثرشون اونهایی هستند که خانوادگی تو این کار بودن

نه امیر حسین جان الآن برادر من وارد سوارکاری شده اصلاً خانوادگی تو این کار نبودیم حتی جدّاً در جد

بالا