سامان حسینی
Active member
اختیار دارید درخدمتتون هستم به چت باکس مراجعه کنید لطفا
من هم با شما موافقم . من هیچ اسبی نمیارم .انشاالله اهواز
مشکان فروخته شد به اقای فرهاد رفیعی شیراز امیدوارم براشون خیرو برکت داشته باشه
سینا جان اگه ایشونو ببینی متوجه میشه مثه خوده شما بسیار اقا وباشخصیتن من بیشتر ازهرچی ازشون خوشم اومد که مشکانو بشون فروختم حتی خودشون میدونن برای قیمت هم سختگیری نکردم واقعا وجود همچین ادمایی تو اسب دارا مایه دلگرمیه.درضمن خودت میدونی با بودجه ای که من دارم داشتن نریان خیلی مفید نیست وقتی نتونم مادیان داشته باشم انشالا که ایشون خیرشو ببینن وباعث افتخاربنده بشهسامان:smile:
سینا جان اگه ایشونو ببینی متوجه میشه مثه خوده شما بسیار اقا وباشخصیتن من بیشتر ازهرچی ازشون خوشم اومد که مشکانو بشون فروختم حتی خودشون میدونن برای قیمت هم سختگیری نکردم واقعا وجود همچین ادمایی تو اسب دارا مایه دلگرمیه.درضمن خودت میدونی با بودجه ای که من دارم داشتن نریان خیلی مفید نیست وقتی نتونم مادیان داشته باشم انشالا که ایشون خیرشو ببینن وباعث افتخاربنده بشه
هزینش مهم نیست اما خوب به پولش برای خرید مادیون نیاز بود:coolsmiley02:.لطف داری انشالا
سامان جان به خاطر همچین طرز فکری بهت تبریک میگم.امیدوارم یه مادیان خالص زیبا را صاحب بشی.و اسبها ومادیانهای خوبی تولید کنی...ان شااللهسینا جان اگه ایشونو ببینی متوجه میشه مثه خوده شما بسیار اقا وباشخصیتن من بیشتر ازهرچی ازشون خوشم اومد که مشکانو بشون فروختم حتی خودشون میدونن برای قیمت هم سختگیری نکردم واقعا وجود همچین ادمایی تو اسب دارا مایه دلگرمیه.درضمن خودت میدونی با بودجه ای که من دارم داشتن نریان خیلی مفید نیست وقتی نتونم مادیان داشته باشم انشالا که ایشون خیرشو ببینن وباعث افتخاربنده بشه
اره انشالا سرفرصت اگر موردی پیدابشه میخرمحالا مادیون خاصی چیزی برا خرید در نظر داری ؟ یا دنبال مادیونی؟
ممنون محبت دارید.انشالا ولی من از دیدن تولیدات دوستانی مثله شما هم همونقدر لذت میبرم که خودم داشته باشم خداروشکر تولیدات واقعا پیشرفت کردن چه خالص وچه وارداتی واین همه ی اسب دوستارو خوشحال میکنه وازدیدن اسبای زیبا همه شادمیشن.سامان جان به خاطر همچین طرز فکری بهت تبریک میگم.امیدوارم یه مادیان خالص زیبا را صاحب بشی.و اسبها ومادیانهای خوبی تولید کنی...ان شاالله