sonia
Member
سلام آقای مدیر
من میخوام پاسخ جدید واسه پستم بذارم نمیشه
صفحه ی سفید میذاره جای نوشته هام
مشکل حل شد
سلام آقای مدیر
من میخوام پاسخ جدید واسه پستم بذارم نمیشه
صفحه ی سفید میذاره جای نوشته هام
نظری کلی داشتم در مورد سایت
فکر میکنم سایت علی رغم آرشیو بسیار خوبی که داره تبدیل شده به یک کتاب که هر کس که تازه وارد میشه صفحات اخرشو میبینه
اگه بشه تغییراتی در فروم سایت داد تا تماما مباحث در دسترس تر و اصطلاحا سرراست تر باشند فکر میکنم برای استفاده حداکثر از تمامی قابلیت های سایت بیشتر باشه. البته داشتن قابلیت جستجو کمک خوبی کرده اما فکر میکنم میتونه طراحی فروم بهتر هم کنه شرایط رو
یه موضوع دیگه هم اینه که بارها شده که من بحثی رو که دنبال میکردم و نیمه های بحث دیدم که نوشتن این بحث قبلا انجام شده و تمام , نمیدونم چه جوری میشه اینو رفع کرد , شاید مثلا با دادن لینک
سلام ببخشید یه بار میگید چه جور باید نام کاربریم رو عوض کنم؟؟؟؟
چه جور باید پیام خصوصی بزاریم؟؟؟
1- منظورم کسانی که تازه عضو میشوند نیست به طور کلی کسی که تازه اشنا میشه یا گذرش میفته با اخرین مطالب نه اینکه دسترسی راحت به همه ارشیو داشته باشه
2- اینم باز یه انتقاده , به نظرم شما باید یه جوری مسائل رو سیستماتیک کنید که خود به خود مسائل حل شوند , یعنی زحمت شماست که میبینم یکی حرف مفت میزنه شما باید جذف کنی , عکس با سایز بزرگ میذارن شما باید اصلاح کنی , تاپیکای تکراری رو ادغام کنی و چیزائی که شاید ما نمیبینیم.
به نظر شما این سایت واسه کسب درآمد تاسیس شده؟؟؟به نظر شما این سایت هیچگونه هزینه ای نداره؟؟؟با موضوع حق عضویت برای کسانی که در سایت فعالیت میکنن و مطلب میگذارند مخلافم , به هر حال هدف شما بحث و تبادل نظر و بالا بردن سواد اسبی هستش "بماند که کم اینجا مباحث بیربط و جنجالی نمیشه اما همونم راه داره برای کم کردن یا حذفش) , و فکر نمیکنم خوب باشه که از کسی که خودش تولید محتوا میکنه هزینه ای هم دریافت بشه , مطمئنا شما زحمت میکشید و حتی اگه هم زحمتی نکشید به واسطه ایده ای که داشتید برای ایجاد این سایت باید درامدی داشته باشید, به نظرم به فکر راههای دیگه ای برای کسب درامد باشید.
به نظر شما این سایت واسه کسب درآمد تاسیس شده؟؟؟به نظر شما این سایت هیچگونه هزینه ای نداره؟؟؟