سلام دوستان من خودم هم با مشکل ترک سم ربرو بودم و اين در حالی بود که زير پای اسبم رو دورز يکبار پيشال چوب تازه ميريختم و زيرشو عوض ميکنم و اين مشکل را با مکمل پروتينی حل کردم مکمل که در ان اسيد امينه بيوتين داره
حالا شما دوستان اگه به کنجاله سويا دسترسی داريد به جيره اسبتون اضافه کنيد مشکل ترک سم حل ميشه
روغن سم هم نميدونم چی استفاده ميکنی ولی اول سم را با آب و برس شستشو بده خشک که شد روغن را آب کن و با يه برس ديگه ری سم بزن که توی ترک ها هم نفوذ کنه
مشکل تيک رو هم که از بس گفتيم ديگه خودم دارم تيک ميگيرم
بستر اسب هم بايد هميشه خشک و نرم باشه سعی کنيد شن و ماسه استفاده نکنيد يا ديدم پهن گاو ميريزيد بهترين چيز پوشال چوب هست کاه يا سفال هم نريزيد ممکن اسب بخوره افتاب هم خيلی خوب هست هم برای اسب هم توی باکس اسب
در مورد لاغری که خوب اينجا خودش جای بحث داره
دندان های اسب برنامه ضد انگلی و نوع و کيفيت غذا؟
اين 3 تا بايد چک بشه
ولی در کل کاه رو کم کن و بر ميزان يونجه اضافه کن جو هم که ديگه جای خود اين 3 تا که اصل کار هستند از چغندر خورد شده و ابدار و جو و ارد سبوس اگه بلد باشی يه دسر ميتونی برای اسبت آمده کنی که بهش بگی دوست داری چاق بشه البته همه اينها بستگی به کاری داره که از اسبت ميخوای
کنجاله سويا رو هم فراموش نکن آخرش هست بهتر از ذرت هست سنگ نمک و مخلفات ديگه يادت نره که اينا همش گرونه