معشوقه بختیاری(خدایار بختیاری * زلاله بختیاری)

asilasil

Member
salam aqa poya in bashgahe shoma koja hast ? akhe shoma sakene shirazi mikhastam bebinam age bashgaheton in doro varast biaim pisheton shagerdi har az gahi beheton ye sari bezanimo ye dota chiz az asbo asb dari yad begirim

salam aqa poya in bashgahe shoma koja hast ? akhe shoma sakene shirazi mikhastam bebinam age bashgaheton in doro varast biaim pisheton shagerdi har az gahi beheton ye sari bezanimo ye dota chiz az asbo asb dari yad begirim
باشگاه ما 12 کیلیومتری شیراز توی جاده شیراز بوشهر هستش نزدیک به جاده هستش و 4ردیف کاج بزرگ شما رو مستقیم به باشگاه ما میاره البته کاملا نمایان هستش/
هر وقت هر کدوم از دوستان بخوان ما پذیرا هستیم

asilasil

Member
mamnon lotf darid . na man kheyli mobtadi hastam va modaty to reshteye kamangiri faaliat dashtam ke khob bemanad ke che balai sare ma omad ama hanoz alaqeye ma mandegar shode .
shoma che rozai az shiraz harekat mikonid bara bashga va az koja mirid. khastam ke dar mashiateton basham
agar ham lazem bedonid khodam mashin miaram

asilasil

Member
من دیروز اونجا بودم و با مهمان نوازی اقای حیدری و مدیر باشگاه اقا پویا مواجه شدم , دو مرد عزیز و خیز خواه دنیای اسب و متعهد و کار کشته و با تجربه در رشته خودشون
تو باشگاه سیلمی های فوق العاده زیبا و بی عیب و نقصی دیدم و کره هاای که به نظر اینده دار بودند و این طور که معلوم بود در اینده این کره ها نام این باشگاه رو از اینی که هست درخشان تر میکنند
کره ها مصداق واقعی اصلاح نزاد و بهتر شدن نسل ها بودند که نشانه ی کار بلد بودن این عزیزانه دلسوز و زحمت کش هستند
سیلمی ها فوق العاده با انرژی و پر خون بودن که تبریک میگم به صاحب باشگاه به خاطر این اسب های واقعا خوب و زیبا و پشتکار و کار هدفمندشون
انشا الله که هر روز موفق تر باشند و شاهده درخشش بیشتر این مزرعه در اینده باشیم و انشا الله خداوند به اینچنین افراد دلسوز و زحمت کشی عمر پر خیر و برکت عطا کنه تا بیشتر بتونند به جامعه اسب ایران خدمت کنند

از اینکه هنوز رسم هدیه دادن وجود داره خوشحالم.خداوند اسبهاتون را پر برکت نماید

بالا