به نظر بنده سرعت اسب های ترکمن کمی بیشتر از اسب های عرب می باشد.
دلیل این که اجازه نمیدن با هم بدون تفاوت سرعتهاشون نیست .. قبلا تو کورس عرب ها اسب کرد هم بود . ولی الان فقط تبار عرب ها مشخصه به خاطر همین اجازه شرکت تو مسابقه رو ندارندمنظور من یه چیز دیگس اسبهای ترکمن,تروبرد اینا که کاملا کورسی هستن و برا کورس تولید شد
در بین اسبهای کرد ,عرب,دره شور که از نظر هیکل و قد از اسبهای تروبرد و ترکمن کوچیکترن, سرعت کدوم بیشتره؟؟
سرعتاشون حتما با هم فرق میکنه که نمیزارن تو یه گروه مسابقه بدن...
حدودا" ده سال قبل در مسابقات كورس در نوروز آبادشما مي تونستي رقابت سه نژاد تروبرد ,كرد وعرب رو در زميني مشترك ببيني كه مقايسه ركورد هاي آن در يك زمين ومسافتي مشترك معتبر بود.
براساس اون مسابقات ترتيب ركوردي معمولا" تروبرد ,كرد وعرب بودوبا اضافه شدن تركمن اين نژاد نيز بين تروبرد وكرد قرار مي گرفت.
البته در اون زمان هيچ بحث خالص ودوخون وغيره نبود وهراسبي كه از كنار يه نژادي رد شده بود(ويا حتي رد هم نشده بود) در اون گروه به رقابت مي پرداخت ومهم مسابقه و... بود واگر احيانا" كرد بودن يا عرب بودن يك اسبي مورد شك قرار مي گرفت با تغيير گروه به گروه تروبرد ها ويا نژادهاي سخت تر منتقل مي شد.
خلاصه كه ......نپرس.
فقط مسابقه نه.من دربارهء کورس اطلاع زیادی ندارم ولی اینطور که شما میگید به نظر من قدیم خیلی بهتر بوده.
اینکه فقط مسابقه مهم باشه .:blushsmiley:
فقط مسابقه نه.
مسابقه وقمار ....hno-smiley02: