ملاقات در شیراز

ناشناس

Active member
خوب تاریخ برگذاری مسابقه زیبایی که مشخص شد /حالا دوستانی که میخوان تشریف بیاورند برای مسابقه زیبایی/ چطوری همدیگر را در باشگاه شناسایی کنیم /امیر حسین که شمارشو داریم هماهنگی میکنیم /بچه های دیگه چی .میخواید یک محل رو در باشگاه آماده کنیم. بالای اونجا هم بنویسیم محل گردهمایی بچه های انجمن اسب ایران /

پیوست ها

• DSC02315.JPG
    DSC02315.JPG
    41.7 کیلوبایت · بازدیدها: 71

sohrab

Active member
ناشناس گفت:
خوب تاریخ برگذاری مسابقه زیبایی که مشخص شد /حالا دوستانی که میخوان تشریف بیاورند برای مسابقه زیبایی/ چطوری همدیگر را در باشگاه شناسایی کنیم /امیر حسین که شمارشو داریم هماهنگی میکنیم /بچه های دیگه چی .میخواید یک محل رو در باشگاه آماده کنیم. بالای اونجا هم بنویسیم محل گردهمایی بچه های انجمن اسب ایران /

اگه ردیف جلو چند تا جا بگیری خوبه!
بلیط میفروشند یا ورود آزاده؟

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
سهراب گفت:
اگه ردیف جلو چند تا جا بگیری خوبه!
بلیط میفروشند یا ورود آزاده؟
حتما این کارو بکنید
اگر ممکنه ردیف جلو و مشخص هم بشه با نوشته
اصفهان که حال ندادن به اعضا
شیراز میدن؟
از نظر معرفت که خیلی فرق ماجراست

سنا

Active member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
حتما این کارو بکنید
اگر ممکنه ردیف جلو و مشخص هم بشه با نوشته
اصفهان که حال ندادن به اعضا
شیراز میدن؟
از نظر معرفت که خیلی فرق ماجراست
آره بابا شیرازیا توپن!!! ;)
حال میدن بهتون! ;D ;D ;D

♘امیرحسین♞

سهراب گفت:
کم لطفی نشه!
اصفهان هم خوب بود بابا
دکتر جان
گاهی اوقات انتظار بعضی چیزها نمیره از دوستان
ولی حداقل هارو هم دریغ میکنند
باز گو کردنش جالب نیست
ولی ما باهم دوست هستیم قبل از هر چیزی

ناشناس

Active member
باشگاه بهارستان 2تا مانژ داره یکی سر باز ودیگری سر پوشیده احتمال زیاد مسابقه داخل مانژ
سر پوشیده برگذار میشه /2طرف مانژهم دارای سکو وصندلی هست جلو یا عقب بودنش هم زیاد فرقی نمیکنه /فقط میمونه عکاسی اون هم از نزدیک
که داخل مانژ باشند برا عکس گرفتن /باشگاه بهارستان خودش 1عکاس حرفه ای داره حالا از دوستان اگر کسی میخواست که داخل مانژ باشه برای عکاسی اون موقع میشه یه کاریش کرد /البته با هماهنگی :)

راستی دوستانی که از تهران یا شهرستان میان فکری برای اقامتشون کردن /باشگاه که خودش 2تا سوئیت داره که اون هم تسخیر شده /

داورها که اقامتشون داخل هتل هست بچه های شیراز واطراف هم که میرن خونه خودشون / باید بپرسیم ببینیم برای اقامت بچه های شهرستان واونهایی که اسب برا مسابقه آوردن فکری کردن

ناشناس

Active member
پس بیاید داخل باشگاه یک محل انتخاب کنیم برای تجمع

باشگاه دارای رستوران /کافی شاپ /مانژ سرپوشیده /مانژ سرباز/ خوب قرار ما روز اول /دوم /سوم محل وساعت هم مشخص کنید که کجا تجمع کنیم

پس میخواین یک نظر سنجی بزارید ومحل را مشخص کنید

احسان

Active member
نآشناس لطفاً بپرس چه روزی چه اسب های مييارند خالص ها چه روز وارداتی ها چه روز بعد چرا 3 روزه مسابقه و فقط عرب
اينم بپرس که تا حالا چند تا اسب ثبت نام کردند و رقيب های اصلی کدام اسب ها هستند

راستی خودت که نآشناس هستی ما چطور بشناسيمت ;D

♘امیرحسین♞

ناشناس گفت:
/باشگاه بهارستان خودش 1عکاس حرفه ای داره حالا از دوستان اگر کسی میخواست که داخل مانژ باشه برای عکاسی اون موقع میشه یه کاریش کرد /البته با هماهنگی :)
خودم دیگه
کلا برای عکس میام!!

♘امیرحسین♞

ناشناس گفت:
پس بیاید داخل باشگاه یک محل انتخاب کنیم برای تجمع
باشگاه دارای رستوران /کافی شاپ /مانژ سرپوشیده /مانژ سرباز/ خوب قرار ما روز اول /دوم /سوم محل وساعت هم مشخص کنید که کجا تجمع کنیم
پس میخواین یک نظر سنجی بزارید ومحل را مشخص کنید
مدیر یا برگزار کنندگان عضو نیستند؟

ناشناس

Active member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
مدیر یا برگزار کنندگان عضو نیستند؟

مدیر وبرگذارکنندگان غیر از ابوذر پیش بین کسی عضو نیست /

تعداد اسب های شرکت کننده / آخرین باری که بهارستان بودم حرف 120راس اسب میزدن /

♘امیرحسین♞

ناشناس گفت:
مدیر وبرگذارکنندگان غیر از ابوذر پیش بین کسی عضو نیست /
تعداد اسب های شرکت کننده / آخرین باری که بهارستان بودم حرف 120راس اسب میزدن /
آقای مجرب هم خودم ارتباط دارم

فربود

Active member
ناشناس جان برای نهار تو خود باشگاه رستوران داره ؟ یا مثل اصفهان سفارش میگیرن و از بیرون میارن ؟ حالا برای اقامت هم تو شهر آخرش یه مسافرخونه ایی هم گیر میاریم که بتونیم استراحت کنیم

s.parizimanesh

Active member
پاسخ : ملاقات در شیراز

منم حتما میام
برای عکاسی در داخل مانژ با کی باید هماهنگی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه اقامت هم لازم نیست نگران باشید تا وقتی بچه های شیراز هستن مگه من میزارم برید هتل و مسافرخونه ;D ;D ;D ;D ;) ;) 8)
داشت یادم میرفت دوستان از اون آب قرمزا هم آماده کنید که پیشه برو بچ اجمن آبرو ریزی نشه

بالا