اینم کره منصوره با کهکشان
میلاد ابراهیم پور Member 2014 , April 20 #22 من 4 سال پیش اصفهان منصوره رو دیدم بعد ظاهرا اومد کرمان وقتی برا کشش تو باشگاه اقای پایدار بود دیدمش مادیان خوبی بود ماده زایی خوبی هست اگر اشتباه نکنم یه کره مادیان با یاسوتای داشت درشت و کت وکلفت
من 4 سال پیش اصفهان منصوره رو دیدم بعد ظاهرا اومد کرمان وقتی برا کشش تو باشگاه اقای پایدار بود دیدمش مادیان خوبی بود ماده زایی خوبی هست اگر اشتباه نکنم یه کره مادیان با یاسوتای داشت درشت و کت وکلفت
sonia Member 2016 , February 3 #25 تیره وذنه خرسان پیوست ها IMG_20160203_195756.jpg 81.2 کیلوبایت · بازدیدها: 17
sonia Member 2016 , February 3 #26 sonia گفت: تیره وذنه خرسان کلیک کنید تا باز شود... شهباز عبد (بن فربد * منصوره عبدالله )
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2016 , February 6 #27 شهباز تاپیک داره. 5-4 سال پبش خودم ازش عکس گرفتم
sonia Member 2016 , February 8 #28 ♘امیرحسین♞ گفت: شهباز تاپیک داره. 5-4 سال پبش خودم ازش عکس گرفتم کلیک کنید تا باز شود... سلام پس لطفا این عکسش هم ادغام کنید با همون
♘امیرحسین♞ گفت: شهباز تاپیک داره. 5-4 سال پبش خودم ازش عکس گرفتم کلیک کنید تا باز شود... سلام پس لطفا این عکسش هم ادغام کنید با همون