مواظب باشید /تلفات باشگاه اسب سواری در اثر باران

ناشناس

Active member
چند اسب کشته شده در تصویر میبینید
در اثر شدت باران وسرما

پیوست ها

• n00014204-r-b-008.jpg
    n00014204-r-b-008.jpg
    39.1 کیلوبایت · بازدیدها: 43

mahsima

Member
خیلی وحشتناکه
ادم دلش کباب میشه
اسبای بیچاره
حالا اینجا کجا بوده و این عکس ماله کیه؟

OJANG

Member
لاف عشق و گله از یار بسی لاف دروغ عشق بازانی چنین مستحق هجرانند
این نشانه بی کفایتی و بی عشقی نسبت به اسبه.
بی پرده بگم ما همه در مکان های مختلف شاهد این بودیم که کسانی که ادعای عشق بازیه اسب دارن با دیدن دو سه نفر مهمان ویژه !برای نمایش دادن چه بلایی سر این حیوون های بیچاره که نمیارن!

OJANG

Member
در مورد اتفاقات در بارندگی :
این اتفاقات در مانژدرصد کمتری داره بدلیل ماسه در مانژ اما در هنگام سواری آزاد باید توجه کرد که در گل مخصوصا گل های رسی احتمال وقوع حادثه خیلی بیشتره .
دو سال پیش در یکی از باشگاه های کرمانشاه تازه سواری در سواری آزاد مادیون آبستنش دچار در رفتگی لگن شد که باعث مرگ مادیون و کره شد. با کمی احتاط میتوان جلوی حوادث را گرفت . انشا الله همه در سلامت کامل از سواری در سرما لذت وافر ببرن.

عاطفه

Member
وای چقدر ناراحت کننده هست :(
خیلی وحشتناکه.
به شدت این اسبای بیچاره مورد بی مهری قرار گرفتن.

OJANG

Member
تازه خلاصه گفتم
بعد از اینکه لگنش در رفت ما گفتیم حیوون رو ول کن به حال خودش و دامپزشک بیار ولی گوش نکرد رفت دو سه نفر رو آورد اسب رو خوابونندن تیره چوب به پاش بستن و فشار می دادن تا لگن جا بیفته!بعد که حیوون مرد گفتن نشد از درد مرد !
بعد از یه مدت از جنازش در بیابان فقط اسکلتش مونده بود و من و مالک پاسارگاد که سواری بودیم رفتیم دیدیم تمام دنده هاش از فشار اون شب خورد شده و از درد زیاد مرده بود.

عاطفه

Member
واقعا اونا انسان بودن؟؟؟ :mad:
چطور دلشون اومد؟؟؟ :(
چرا اینقدر بی خیال و سنگدل بودن??? ???

kahar

Member
این طور که در عکس مشخصه ایران نیست .

اما این آدمها آدمایی هستند که از علاقه به اسب بویی نبردن برا اینا مهم نیست فقط فکر کنم از این نارحت شدن که با این اتفاق ضرر مالی دیدن .

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
این عکس مربوط به ایران نیست
فکر میکنم یکی از کشورهای قاره امریکاست
خبرشو گذاشته بودم قبلا

بالا