حتما تشریف بیارین و بیشتر وقت بذارین برای شوش بودن. میتونیم یه پنج شنبه عصر یا یه جمعه صبح رو اختصاص بدیم به گشت و سواری بین مزارع ذرت پشت باشگاه . کره ها هم دنبالمون بالا و پایین بپرن ... وااای .. ببینم میتونم تحریکت کنم بیای پسر خوب.
بله اقا سینا از شیر گرفتمش . ماشاالله روز به روز بهتر میشه خیلی داره شبیه باباش میشه بهش خیلی امیدوارم ..مرسی که پیگیر حال نجرانی..
بله سیناجان نجران میکروچیپ شد.کره ال امین وحلاله رو که فرمودی هم خیلی زیباست و شباهت داره به نجران...شهسوار جان به سلامتی پسر گلت میکروچیب شد؟ دیروز خواهرش رو پیش حاج برهان دیدم خیلی زیبا بود خدا براش نگهش داره خیلی حال کردم باش
بله سیناجان نجران میکروچیپ شد.کره ال امین وحلاله رو که فرمودی هم خیلی زیباست و شباهت داره به نجران...
اره من که خیلی خوشم امد ازش . این چند وقته باشگاه اقا هادی رفتی؟ اگر رفتی نظرت درباره نیوان چیه ؟ اگر هم میخوای بری یه عکسی هم ازش بگیر ما هم ببینیمش[/quot
به خاطر مشغله زیادی که دارم فقط وقت میکنم به باشگاه خودم برم و توی این سایت از مصاحبت با دوستان لذت ببرم ولی همین روزا یعنی فردا پس فردا میرم و عکس هم میگرم
خیلی دوست دارم کرال و پسر زیباش رو ببینم .
اره من که خیلی خوشم امد ازش . این چند وقته باشگاه اقا هادی رفتی؟ اگر رفتی نظرت درباره نیوان چیه ؟ اگر هم میخوای بری یه عکسی هم ازش بگیر ما هم ببینیمش[/quot
به خاطر مشغله زیادی که دارم فقط وقت میکنم به باشگاه خودم برم و توی این سایت از مصاحبت با دوستان لذت ببرم ولی همین روزا یعنی فردا پس فردا میرم و عکس هم میگرم
خیلی دوست دارم کرال و پسر زیباش رو ببینم .
کژال داره جون میگیره کم کم ولی لومانا خیلی تغیر کرده