دوستان اینکه جواب نمی دین برام سئواله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه نمی دونین بگین نمی دونم چرا جواب بی ربط بهش میدین.سوال سخت میپرسی برادر....
بانداژ رو برا چی میخوای ببندی؟!
برای سواری آزاد معمولا بانداژ نمیبندن.اگه دست و پای اسبت مشکل داره مثلا دست و پا به هم میخورن و دست اسبت زخمی میشه میتونی مچ بند ببندی
اگه نمی دونین بگین نمی دونم چرا جواب بی ربط بهش میدین.
بانداژ برای جلوگیری از آسیب دیدگیست.چیزی که تو ایران بهش اهمیت نمیدن.وقتی هم اسبشون مبتلا میشه هی با روغن و عسلو هزار چیز دیگه داغش میکنن.من خودم همیشه از بانداژ استفاده میکنم حتی برای سواری آزاد.خودشون که استفاده نمیکنن هیچ ای کاش دیگران هم که استفاده میکنن رو سرزنش نمیکردن.بانداژ برای همه سن اسبی خوبه از کره تا بالا.پیشگیری بهتر از درمان است
سوال سخت میپرسی برادر....
بانداژ رو برا چی میخوای ببندی؟!
برای سواری آزاد معمولا بانداژ نمیبندن.اگه دست و پای اسبت مشکل داره مثلا دست و پا به هم میخورن و دست اسبت زخمی میشه میتونی مچ بند ببندی
1)وقتی که می تونیم با هم مهربون باشیم چرا................
2)اقا فرزاد من هم می بندم برای سواری ازاد و فوایدش رو هم می دونم سئوالم اینه برای پا های اسب از کجا تا کجا ببندم!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
بله امیرحسین برا سواری ازاد!
نه بابا دعوا چیه من کوچکشونم هستم.آقا یاسین من عذر میخوام(اون ارسال آخرت رو کم کنی بودا:happysmileyمرسی که اطلاعاتتو در اختیارمون گذاشتی
اقای یاری شما برای سواری ازاد چه چیزی رو پیشنهاد می کنید!؟!؟
چرا نه ؟ بزارید یاد بگیریم:coolsmiley02:سلام آفای امیر... بانداژ رو به چند صورت میتونین ببندید و اگر در بستن آن ماهر باشید شاید بهترین گزینه برای محافظت از تاندونها باشد. در همه نوع سواری.... با اینکه بیشتر در درساژ, کورس و چوگان استفاده میشود اما فقط به اینها محدود نمیشود.
انواع بانداژ>
پشمی
پارچه ای ساده و دو لا
کشی
ژل دار
من پیشنهاد میکنم برای کار روزمره از بانداژ پارچه ای یک لایه (یا حتی پشمی) استفاده کنید.
اگر مایل باشید میتوانم ویدیویی از بانداژ بستن برای شما و دوستان عزیز دیگر فراهم کنم.
ز.