♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
4 ملیون سال قبل
امسال 3 ملیون
امسال 3 ملیون
دوست عزیز کشش ببرک همیشه آزاد بوده ولی تا الان به غیر از سهراب عزیز کسی به طور جدی خواهان کشش نبوده و یا اینکه آدرس رو اشتباه می رفتند:winksmiley02:این دومین خبر خوب امسال بود ابتدا ازاد شدن کشش ببرک و حالا نهروان خدا به بانیان این کار خیر بدهد مطمئنا با اضافه شدن این 2 سیلمی خوب به چرخه تولید کیفیت تولیدات خالص ایرانی بالا خواهد رفت
دوست عزیز کشش ببرک همیشه آزاد بوده ولی تا الان به غیر از سهراب عزیز کسی به طور جدی خواهان کشش نبوده و یا اینکه آدرس رو اشتباه می رفتند:winksmiley02:
انجه من خودم شخصا شنیده بودم این بود که ببرک توی یک باغ نگهداری میشه و صاحبش دوست نداره حتی ببیننش.شما یکی از بهترین سیلمیهای ایران با خط خونی فوق العاده دارید حفظ و نگهداری این گوهر با شما ست اما حیفه که از اون کشش نشه
اين هم از اون حرفها بود:laughingsmiley: درست شنيديد ببرك تو باغ نگهداري ميشه ولي اينكه اجازه نديم كسي ببرك رو ببينه حرف خنده داري است ، هر سال دوستاني از شهرهاي مختلف براي ساعاتي مهمان ما ميشوند و در عين حال ببرك و ساير اسبها رو هم ميبينند و ما هم از حضورشان استفاده مي كنيم
اين حرفها زاييده فكر كساني هست كه مي خواهند بگويند از همه چيز و همه جا باخبر هستند ولي به خودشان زحمت پرس و جو نميدن شايد هم با حضور اسبهايي مانند ببرك منافعشان به خطر مي افتد شما بشنو ولي باور نكن
در مورد كشش هم عرض كردم كه هميشه كشش ببرك آزاد بوده ولي باز بعضي شايعات بي اساس از طرف بعضي دوستان بي اطلاع باعث بوجود امدن اين مسايل شده و البته اين وسط اطلاع رساني غلط عده اي نيز مزيد بر علت شده
من خودم تازه فهميدم كه چند نفر از ماديان داران به اشتباه با يك نفر ديگر براي كشش تماس گرفتن و جواب رد شنيدن .يا اينكه فردي به عنوان مالك ببرك قول كشش به يك نفر داده و فصل كشش پشيمان شده:laughingsmiley:كه همه اينها به پاي ما نوشته شده
شخص بنده از برای دیدن ببرک رفتم و بسیار گرم ازم پذیرایی شد. عکسهاشم گذاشتم.
این شایعات اکثرا توسط یکی از اعضای سایت درست میشه که به شایع سازی مشغوله.
دوست عزیز قیمت کشش 3 میلیون تومانهقیمت کشش نهروان را اعلام کنید
دوست عزیز قیمت کشش 3 میلیون تومانه
سلام دوست عزیزسامان سلام . چرا تو مسابقه هاي ليگ استقامت حضورنداري ؟ برا كشش با كي بايد هماهنگ كنيم ؟