نوریمان (فلک الافلاک * خبیثه) ن

از نریمان اطلاعی داری؟

اعضای کرمان عکس بگذارند[/quo
نوریمان
مادر:خبیثه
پدر:فلک الافلاک
تولید:مری خانم قره گزلو
DSC07962_resize.JPGDSC07973_resize.JPGDSC07960_resize.JPG

حدود مهرماه جناب مهندس صیفی فروختن نوریمان را به آقای مهندس رضایی نژاد
ودر حال حاضر اصفهان هست.بسیار زیبا و خوش بدن هست خدا کنه زنده باشه .جیمبو هم از تولیدات این سیلمی زیبا بود.

علی اصفهانی

Active member
تا اونجا که یادمه شیردستی نداره . شاید توی عکس در اون لحظه بد ایستاده .

متولد 1991 است .

یکسال قبل از فوت دکتر نظام مافی میخواستیم بخریمش برای یکی از دوستان . مالکش که آقای دکترنظام مافی بودند گفتند نوریمان باید در مرکز ( تهران ) بمونه
چون ما دراینجا یک سیلمی خون خارجی داریم بنام مبارک و یکی هم با خون ایرانی خالص که نوریمانه و نباید به شهرستان بره .
البته تعداد مادیان یزد و کرمان در اون موقع کم بود .
بعد از فوت دکتر فرستادیم و نوریمان را آوردیم کرمان ولی متاسفانه در طول این چند سال فقط پنج تا کشش و کره ازش تولید شد . دوتاش را من تولید کردم (چلتن و چلگیس)

بهار

Member
زنده وسر حاله وشیردستی هم ندارد .فقط دستها به خاطر مسابقات داغون شده است.

تا اونجا که یادمه شیردستی نداره . شاید توی عکس در اون لحظه بد ایستاده .

متولد 1991 است .

یکسال قبل از فوت دکتر نظام مافی میخواستیم بخریمش برای یکی از دوستان . مالکش که آقای دکترنظام مافی بودند گفتند نوریمان باید در مرکز ( تهران ) بمونه
چون ما دراینجا یک سیلمی خون خارجی داریم بنام مبارک و یکی هم با خون ایرانی خالص که نوریمانه و نباید به شهرستان بره .
البته تعداد مادیان یزد و کرمان در اون موقع کم بود .
بعد از فوت دکتر فرستادیم و نوریمان را آوردیم کرمان ولی متاسفانه در طول این چند سال فقط پنج تا کشش و کره ازش تولید شد . دوتاش را من تولید کردم (چلتن و چلگیس)

یکی از تولیدات بسیار خوب نوریمان با صحرا فلاحیه (فرخ پی)هست که مادیان می باشد برادر تنی این مادیان موج سیاه نام دارد که متعلق به بنده می باشد و پارسال شکم صحرا رو از جناب صیفی اجاره کردم

نوریمان تولیذات زیادی نداره و شاید در مجموع به تعداد انگشتان دست هم نرسن.از تولیدات خوبش جیمبوهست که تاپیک داره..کره نریانی که مهندس کریمی گفتن بسیار زیباست وگردن بلند وبسیار زیبایی داره .من کمتر گردنی رو به این زیبایی دیدم

اقای احمدی غیر ممکنه این نوریمان کره فلک الافلاک باشه.شاید این اسب نریمان باشه

بالا