سياه بنظر خودم عرب ايرانيه. سياه(ماديان) سن:5سال
Javad Gh Member 2013 , January 10 #1 سياه بنظر خودم عرب ايرانيه. سياه(ماديان) سن:5سال پیوست ها yfyutu.jpg 781.5 کیلوبایت · بازدیدها: 28 dadvvvvv.jpg 674.1 کیلوبایت · بازدیدها: 19
farzadzare72 Member 2013 , January 12 #6 zahraa گفت: عرب داخلى. کلیک کنید تا باز شود... :laughingsmiley:مگه توروبرده:laughingsmiley: اصلا به خالص ایرانی نمی خوره.بیشتر با آقای اصفهانی موافقم.
zahraa گفت: عرب داخلى. کلیک کنید تا باز شود... :laughingsmiley:مگه توروبرده:laughingsmiley: اصلا به خالص ایرانی نمی خوره.بیشتر با آقای اصفهانی موافقم.
re.mollahoseini Member 2013 , May 21 #8 اقای صفهانی درست میگن یه مادیون داشتیم از ایل گرفتیم خرسانی بود خصوصیات عرب رو داشت ولی اونم نبوئ و خیلی پر خون بومیای فارسم اکثرا خون عرب دارن
اقای صفهانی درست میگن یه مادیون داشتیم از ایل گرفتیم خرسانی بود خصوصیات عرب رو داشت ولی اونم نبوئ و خیلی پر خون بومیای فارسم اکثرا خون عرب دارن
M mohammadd Member 2013 , May 21 #9 نه به داخلی میخوره نه به 2خون بیشتر به بومی میخوره.:coolsmiley02:
E ESMAILIY Member 2013 , August 13 #11 اسبی که نمیدانیم چیه از کجاست فرقی میکنه ما قضاوت کنیم خدا برکت دهد
Javad Gh Member 2013 , November 2 #12 عكس جديد سياه سياه از رخش در 7 ماهگي پر است. پیوست ها ali17.gif 262.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2 ali16.gif 326.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3
H hooman2014 New member 2014 , July 13 #15 من می تونم بهت اطمینان بدم که یه اسب دوخون هست ولی نبا پدر و مادری خالص که حاصلش یه دوخون باشه بلکه پدر مادرش هم کمی ناخالص بودن..!
من می تونم بهت اطمینان بدم که یه اسب دوخون هست ولی نبا پدر و مادری خالص که حاصلش یه دوخون باشه بلکه پدر مادرش هم کمی ناخالص بودن..!