نگهداری و پرورش کره اسب در حیات خانه!

سلام دوستان
کسی تا حالا این تجربه رو داشته؟؟؟با وجود مشکلات سرو صدا و ایجاد بوی نامطبوع برای همسایه ها،شدنیه؟؟

سلام دوستان
کسی تا حالا این تجربه رو داشته؟؟؟با وجود مشکلات سرو صدا و ایجاد بوی نامطبوع برای همسایه ها،شدنیه؟؟

شدنیه ولی قبل از بو و سروصدا به فکرحیوون باشید.:blinksmiley:
چون بو وسروصدایی نداره.:wacsmiley:
البته برای ما بویی نداره.:tonguesmiley:
منتها نه تو آپارتمان.:sadsmiley:
قدیما که باشگاهی نبود آدما اسباشون روتو خونه نگهداری میکردن .(البته کهولت سنه شماخاطرت نیست.)

شدنیه ولی قبل از بو و سروصدا به فکرحیوون باشید.:blinksmiley:
چون بو وسروصدایی نداره.:wacsmiley:
البته برای ما بویی نداره.:tonguesmiley:
منتها نه تو آپارتمان.:sadsmiley:
قدیما که باشگاهی نبود آدما اسباشون روتو خونه نگهداری میکردن .(البته کهولت سنه شماخاطرت نیست.)

از قدیمیها شنیدم تو حیاط نگهداری میکردن ولی الان با وضعیت شهری و مشکلات موجود مگه میشه؟!
تو خونه ویلایی های شهری شاید بشه شرایط خوبی برای اسب فراهم کرد،اما اگه صدای شیهه اسب وسط ظهر یا نیمه شب همسایه ها رو بیدار کرد؟!
و بوش مزاحم خونه های اطراف شد؟!

با سلام
تا جایی که من شنیدم نگهداری حیوانات مانند اسب و گوسفندو گاو .... در شهر ممنوعه و از طریق وزارت بهداشت و مقامات قضایی برخورد میشه حالا چقدر این حرف صحت داره و در صورت صحت اجرایی میشه نمیدونم...

sohrab

Active member
من سه ماه زمستون یه مادیون 3 ساله تو حیاط خونه، تو اهواز داشتم، تاپیکش هست
به قول یه نفر عکس و فیلم و اسنادش هم موجوده:blushsmiley:

با سلام
تا جایی که من شنیدم نگهداری حیوانات مانند اسب و گوسفندو گاو .... در شهر ممنوعه و از طریق وزارت بهداشت و مقامات قضایی برخورد میشه حالا چقدر این حرف صحت داره و در صورت صحت اجرایی میشه نمیدونم...

کسی اطلاعاتی داره؟

درصورتیکه شاکی خصوصی نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد.بعد از اونهم بهت اخطار میدن که ملاحظه کنید وحیوون بیچاره روبه جایی بهترکه مزاحم دیگران نباشدمنتقل کنید.
الان خیلی با شگاههای سواری دروسط شهر حتی درشهرهای بزرگ مثل تهران(باشگاه شکی) قراردارد.
ویا در خیلی ازشهرها هنوز اسب وگاری ودرشکه فعالیت میکنند که تعداد زیادی در خانه نگهداری میشوند(با یه سطل کاه جو:confused:خوراک روزانه) حتی توی اصفهان.

حالا چه اصراری دارید ؟
قراره توی حیاط اسب نگهداری کنید؟

شما که در جریان هستید ما تو آپارتمان زندگی میکنیم.ولی یه زمین کنار ساختمان ما هستش،خیلی چشمم رو گرفته واسه نگهداری اسب!میخوام ببینم اگر مشکلی پیش نمیاد واسه نگهداریش، با پدرم بطور جدی صحبت کنم.

این موضوع به قسمت بهداشت محیط مرکز بهداشت منطقه شما مربوط میشه. طبق قانون بهداشت محیط نگهداری این حیوانات در حیاط خانه در محیط شهری و حتی روستایی در صورتی مجاز است که شما همسایه دیوار به دیوار نداشته باشید و حداقل فاصله هم فکر کنم 300 یا 500 متر بود ضمن اینکه شرایط محل نگهداری (دفع فضولات و عدم ایجاد مزاحمت مثلا بوی بد و حتی سر و صدا و ...) باید مناسب باشد. مسئولین بهداشت محیط هم جهت سرکشی و تکمیل فرم بازدید(ماهانه) مراجعه می کنند. موارد مربوط به واکسن های اجباری هم که مربوط به شبکه دامپزشکی می شود. این موارد در شهرها سفت و سخت تر از روستاها اعمال می گردد ولی در روستاها هم کاملا اجرایی است(مخصوصا اگر همسایه ها شاکی بشن). بهترین راه اینه که با مراجعه به قسمت بهداشت محیط مرکز بهداشت منطقه از قبل اطلاع داده باشید چرا که دیر یا زود خودشون میان. اینم بگم که در کل نظر مساعدی روی این قضیه ندارند ولی در صورت داشتن شرایط بالا هیچ منع قانونی ندارد.