بله همینطوره تو بزرگها هم همینه کره ها که دیگه هیچی!!! داور چجوری کره شیری رو امتیاز بده؟قبلا که میدویدن دنبال مادرشون که دیگه هیچ.اما به طور کلی مدتیه این باب شده داورا خیلی سریع اسبایی که وارد میشن براساس تیپ3تا انتخاب میکنن بعد تو حرکت این 3تا اول تا سوم میشن بقیه امتیاز ها هم براین اساس میچینن که گاها سوتی اختلاف 2 3 امتیازی هم میدن یعنی 30درصد اختلاف بین دو داور!!!متاسفانه دیگه امتیازی نمره نمیدن من قبلا هم بارها گفتم این مسابقات برای حرفه ای ها نیست هدف جلب مشتری جدید هست مثلا کسی که برای اولین بار به سمت اسب کشیده میشه یه اسبه خوش حرکت وخوش رنگو بازیگوشو زیباتر میدونه حالا اگه داور یه اسبه خوشترکیب وخوش دست وپا رو اول کنه با پیشبینی اماتورها جوردرنمیاد ویکم دلسر میشن پس داور به سلیقه اونا انتخاب میکنه اینا یسری زیرو بم بازاریابیه وواقعا این داورها روانشناس هستن تا داور به نظره من باید زیبایی اسب به دوقسمت تقسیم بشه یکی شواسب که اصولا اسبهای اماتورپسند وبازیگوش هستن یکی مسابقه اسب برتر که واقعا علمی وامتیازی هست برای تولیدات برتر وتولید کننده ها وحرفه ای ها الان مسابقه زیبایی مثه شولباس هست وهدف جلب مشتریست همینطور که شاهدید مسابقه برج میلاد قیمت وارداتی رو کمی بالابرد وخالص کمی رفت تو رکود البته اینها تداوم نداره ومقطعی هست