مادرش متولد 2009 هستش تقریبا 4 سالشه
ch.fallahpour Member 2013 , July 16 #22 مادرش زیباست....ولی خب انشالله با تواب خیلی بهتر از این کره بهتون بده....کره ام اگه یه عکس مثل مادرش که خودشو کشیده باشه بزارید میشه کاملا نظر داد....
مادرش زیباست....ولی خب انشالله با تواب خیلی بهتر از این کره بهتون بده....کره ام اگه یه عکس مثل مادرش که خودشو کشیده باشه بزارید میشه کاملا نظر داد....
meshkatian Member 2013 , July 17 #24 خیلی ممنون دوستان کره هنوز باهاش زیبایی کار نکردم ولی باید برای مسابقه پاییز آمادش کنم مقام میاره به نظرتون ؟
خیلی ممنون دوستان کره هنوز باهاش زیبایی کار نکردم ولی باید برای مسابقه پاییز آمادش کنم مقام میاره به نظرتون ؟
S soorooshm New member 2013 , July 17 #26 من پاپاگينو را ميشناسم. كره ش به اسم پاپاريزو، در اروپا سيلمي زيبايي هست. رنگ و رخ نيكراد شبيه پاپا ريزو است ماشالله
من پاپاگينو را ميشناسم. كره ش به اسم پاپاريزو، در اروپا سيلمي زيبايي هست. رنگ و رخ نيكراد شبيه پاپا ريزو است ماشالله
mohamad molazadeh Member 2013 , July 17 #27 باید دید حرکتش و دست و پاش چطوره چیزی که از رو عکس نمیشه تشخیص داد
meshkatian Member 2013 , July 17 #28 چکامه گفت: کدوم مسابقه؟ کلیک کنید تا باز شود... میخوام آمادش کنم برای مسابقه پاییز یزد
meshkatian Member 2013 , July 17 #29 soorooshm گفت: من پاپاگينو را ميشناسم. كره ش به اسم پاپاريزو، در اروپا سيلمي زيبايي هست. رنگ و رخ نيكراد شبيه پاپا ريزو است ماشالله کلیک کنید تا باز شود... ممنون سروش جان نظر لطفتونه
soorooshm گفت: من پاپاگينو را ميشناسم. كره ش به اسم پاپاريزو، در اروپا سيلمي زيبايي هست. رنگ و رخ نيكراد شبيه پاپا ريزو است ماشالله کلیک کنید تا باز شود... ممنون سروش جان نظر لطفتونه
meshkatian Member 2013 , July 17 #31 خیلی ممنون حرکت زیبایی داره حالا اگه شد یه فیلم ازش براتون آپلود میکنم
ch.fallahpour Member 2013 , September 21 #32 کسب مقام دوم گروه آیندگان رو بهتون تبریک میگم.... اگه میشه لطف کنید عکس جدید بزارید......